Simply Decor – változatos tapéta minden igényhez

2017-09-20 13:36:27, írta: Mészáros Árpád

mintás tapéta


Simply Decor

Színes, változatos, egyedi. Ez a 3 fő jellemzője az A.S. Création Simply Decor katalógusának, melyben biztosan megtalálható a megfelelő tapéta minden otthon helyiségeibe. A különböző témák variációi minden korosztály számára tartogatnak meglepetéseket.
A kávé témájú mintavariációk érdekessé, játékos hangulatúvá varázsolják a konyhát, a szobán kívüli helyiségekbe való különféle színes tapéták pedig mosolyt csalnak a gyerekek arcára élénk színeikkel és mintáikkal, illetve feldobják és életet visznek a falakba.
Aranyos pandák, színes papagájok is találhatóak a tapétákon, valamint a mostanában népszerű ...

Tovább olvasom

A Siena katalógus a mediterrán stílusú tapéták gyűjteménye

2017-09-13 13:13:15, írta: Mészáros Árpád

tapéta

Siena

A toszkániai Siena város környéke valószínűleg egyike Olaszország legszebb tájainak, gyönyörű és világhírű kis szőlőskertjeivel, és mesébe illő falvaival.
Magának a városnak is van mire büszkének lennie, ilyen például jelentős történelmi öröksége, gyönyörű régi épületei, és természetesen a tipikus mediterrán hangulat. Ezen csodálatos hely inspirálta az A.S. Création Siena katalógusát.
Stílusos virágos minták, fémes hatás, hullámzó csíkok és halványabb háttérszínek a jellemzőek a kollekcióra, melynek összes tapétája a mediterrán stílust idézi, emellett kellemes, otthonos hangulatot teremtenek. A színek is Toszkániára emlékeztetnek, e...

Tovább olvasom

A Secret Garden kollekció a klasszikus virágos tapétaminták újraértelmezése

2017-09-08 12:52:34, írta: Mészáros Árpád

tapéta

mintás tapéta


Kitchen Dreams

Az A.S. Création Secret Garden katalógusának fő célja az, hogy a régi, klasszikus mintázatoknak új modernizált, kortárs stílussal bolondítsa meg.
A kollekciót az egykori „Németalföld” aranykorának pompája ihlette meg. A tapéták valóban megidézik ezt a hangulatot, és akárcsak az akkori, németalföldi művészek, festők munkái, ezek a tapéták is igazi mesterművek.
A Secret Garden kollekció a gyönyörű virágos – barokkos mintákkal, a gazdag, élénk színekkel maga a tiszta e...

Tovább olvasom