Geometriai mintás tapéták az óvodákban

A geometrikus mintákkal rendelkező óvodai tapétáknak különböző korú gyermekek számára megfelelő fejlettségi szinttel kell, hogy rendelkezzenek.

Tovább

Különleges tengeri tapéta minta - HAMAROSAN!

Az Engblad & Co megjelenteti a Miramar limitált kiadású színváltozatátMájus végén, az Engblad & Co tapétamárka forgalomba hozta a népszerű „Miramar” minta új, limitált különkiadású változatát, „Ocean Blue” színben. Ez a minta a „Lounge Luxe” tapétakatalógusban található meg eredetileg, amely 2018 januárjá...

Tovább

Virág mintás tapéta, poszter és foto tapéták

A természet a legszebb virágokat adja nekünk ezer színben és színkombinációban. A virágok lenyűgözik és csodálatra készteti az embereket.  A réten, a kertben, a vázában és a képeken vagy műalkotásokon a virágok látványa örömet, elégedettséget és egy tökéletes vilá...

Tovább

Csíkos tapéta tippek

Belső tereink tapétázásánál nagyon fontos, hogy a megfelelő szobákhoz helyes csíkos tapétát válasszunk. A tapéta csíkok mintája és elrendezése, színezése és összehangolása meghatározza a térbeli hatást.

Tovább

Tapéta anyagminőségek a hálószobában

Tippek a hálószoba tapétázásához

Tovább

Azok a csodálatos tapéták

Glamour tapéták extravagáns felületekkel

Tovább

Rasch Textil Strictly Stripes tapéta katalógus

Találja meg tökéletes a csíkos tapétáját a Rasch Textil "Stri...

Tovább

Mr.Perswall poszterek és foto tapéták

Hasznos információk a Mr.Perswall fotótapétákról

Tovább

Vizuális látomások: látok valamit, amit te nem látsz és a tapéta

Ember az anyagi világot mindig gondosan figyelemmel kísérte. A tudósok szerint, 40.000 évvel ezelőtt az ősember a szájába vette a színes folyékony agyagot, majd a barlang falára tette a kezét és ráfújta a színes agyag festéket.

Tovább

VLIES TAPÉTA - A KÖNNYEN TAPÉTÁZHATÓ MEGOLDÁS

Az utóbbi években a papír tapéták háttérbe szorultak a vlies tapétákkal szemben. Ez abból adódik, hogy nagyon könnyű ragasztani őket. Ezzel a váltással sok időt lehet megtakarítani, mivel ezek a tapéták könnyen felragaszthatók a falakra.

Tovább