Tündöklő fényűzés klasszikus tapétákkal

2017-08-14 16:17:03, írta: Mészáros Árpád

Hermitage 10

Hermitage 10 – Tündöklő fényűzés


Az A.S. Création Hermitage sorozatának 10. katalógusa a vásárlót a luxus elegáns világába repíti, a belső tereket pedig tündérmesébe illővé varázsolja. A tapéták fő motívumai díszes virágminták, a stílusos gyémántformák, a felületek pedig Chesterfield – bőrhatásúak, a dizájnokat a klasszikus, gazdagon díszített kastélyok falán látható dekorációs elemek inspirálták. A tapéták felülete textilre emlékeztet, a fény játszik a az aranyozott fényes és matt felszíneken. A kollekció színvilága összehozza a modern, kortárs művészetet a pompás, klasszikus motívumokkal: finom krémes - és földszínek, zöld, világossárga, vörös és kék sz...

Tovább olvasom

Új 3D hatású tapéták üzleteinkben

2017-08-10 13:05:42, írta: Mészáros Árpád

Mac Stopa Hormony in motion Mac Stopa Hormony in motion

Harmony in Motion by Mac Stopa katalógus a 3D-s hatású és az optikai illúziót keltő tapéták tárháza.

Az A.S. Création tapétamárka igazán büszke Harmony in Motion katalógusára, melyet a lengyel tervezővel, Mac Stopa-val közösen készített el. Stopa a Massive Design stúdió alapítója, egy igazi őstehetség, és világszerte elismert építész és dizájner.
Mac Stopa innovatív és különleges tapétamintái bizonyítják, hogy a geometriai formák képesek teljesen átformálni a terek...

Tovább olvasom

Díjnyertes német tapéta - Metropolis

2017-08-09 16:40:07, írta: Mészáros Árpád

marburg_dieter-langer


German Design Award díjátadó

Michael Michalsky világhírű tervezőt, a Michalsky Living dizájner cég vezetőjét óriási megtiszteltetés érte, ugyanis az általa tervezett Metropolis tapétakollekciójáért átvehette a German Design Award díjat.
Ez a díj a Német Dizájntanács internacionálisan kiosztott díja, melyet a tanács minden évben a legkreatívabb, legkülönlegesebb művészeti alkotásnak ítél oda. 2017-ben a döntés az A.S. Création márka Michalsky által tervezett Metropolis tapétakatalógusára esett a választás.

Az „Otthon és Textil” kategóriában a kollekciót külön kiemelték, mert a tanács szerint a kollek...

Tovább olvasom