TAPÉTA SZÍNE ÉS MINTÁJA, A SZOBA EGYÉNISÉGE

A tartózkodásunk a helyiségek belső terében történik ahol átéljük mindennajaink érzelmeit, idegességeit, örömeit és a falak kellő közelségben vannak. Nagyon fontos, hogy a szoba ezért barátságos és hangulatos légkörrel rendelkezzen. A szoba hangulatát elsősorban a falak kialakítása befolyásolja. A kiválasztott bútorok meghatározzák az összképet és felhasználhatók a konkrét életérzés kiemelésére és rávilágít a tapétázott falak színének, harmóniájának a nagyszerűségére. A tapéta színek képesek az érzelmeket a világra hozni melyeket a belső építészetben és a design tapéták világában használják őket. Tapéták a színek, a minták és harmónia összhangja, a szoba falainak modern tartozékai.

Tovább

Botanikai trend, a zöld hullámon lebegő tapéták

A divatos botanikus megjelenésű szoba tapétákon a növények vezető szerepet töltenek be a falak tapétázásának dekorálásában.

Tovább

Geometriai mintás tapéták az óvodákban

A geometrikus mintákkal rendelkező óvodai tapétáknak különböző korú gyermekek számára megfelelő fejlettségi szinttel kell, hogy rendelkezzenek.

Tovább

Különleges tengeri tapéta minta - HAMAROSAN!

Az Engblad & Co megjelenteti a Miramar limitált kiadású színváltozatátMájus végén, az Engblad & Co tapétamárka forgalomba hozta a népszerű „Miramar” minta új, limitált különkiadású változatát, „Ocean Blue” színben. Ez a minta a „Lounge Luxe” tapétakatalógusban található meg eredetileg, amely 2018 januárjá...

Tovább

Virág mintás tapéta, poszter és foto tapéták

A természet a legszebb virágokat adja nekünk ezer színben és színkombinációban. A virágok lenyűgözik és csodálatra készteti az embereket.  A réten, a kertben, a vázában és a képeken vagy műalkotásokon a virágok látványa örömet, elégedettséget és egy tökéletes vilá...

Tovább

Csíkos tapéta tippek

Belső tereink tapétázásánál nagyon fontos, hogy a megfelelő szobákhoz helyes csíkos tapétát válasszunk. A tapéta csíkok mintája és elrendezése, színezése és összehangolása meghatározza a térbeli hatást.

Tovább

Tapéta anyagminőségek a hálószobában

Tippek a hálószoba tapétázásához

Tovább

Azok a csodálatos tapéták

Glamour tapéták extravagáns felületekkel

Tovább

Rasch Textil Strictly Stripes tapéta katalógus

Találja meg tökéletes a csíkos tapétáját a Rasch Textil "Stri...

Tovább

Mr.Perswall poszterek és foto tapéták

Hasznos információk a Mr.Perswall fotótapétákról

Tovább