Tapétázási tanácsok, Tapétázási tippjeink: ötletek a ragyogó gyermekszemhez 

 

  1. Tervezzen egy tematikus szobát a gyermekkel közösen. A lágy rózsaszín és arany tónusú hercegnős szoba egy kis korona vagy kastély díszletével és egy kis csillámmal nagyon népszerű a lányok körében. A fiúk egy hangulatos karibi hangulatú kalózfészekben találják magukat. A tapéta mellett a berendezési tárgyak és a dekoráció hitelességére is odafigyelnek.
  2. A fal helyett a nagyobb bútorok, például a gyerekszoba szekrényei vagy komódai is kreatívan berendezhetők TAPÉTÁZHATÓK, tapétával. Az egyik tipp itt az elnyűhetetlen ÖNTAPADÓS ÍRHATÓ, RAJZOLHATÓ tapéta, amelyre színes krétával, FILCTOLLAL tetszés szerint rajzolhatsz.
  3. Fesd le a falakat gyermeked kedvenc színére, és használj mintás tapétákat egyedi díszítőelemek létrehozásához. Ez lehet például körök pöttyös tapétával, vagy nagy háromszög csíkos mintával. A kivágott elemeket ötletes elrendezésben ragasszuk a falra.
  4. A mennyezetben rengeteg lehetőség rejlik a gyerekszobában, hogy fantasztikus mintás tapétával béleljék ki. Legyen szó csillagos égboltról a gyerkőcöknek, varázslatos galaxisról az égi viharzónák vagy paradicsomi virágos rétről a természetgyerekeknek. A mennyezet tapétázására vonatkozó utasításaink  alapján ezt a laikusok, KISÉRLETEZÖK is megtehetik.