Mr.Perswall Adventure posztertapéta

Tekintse meg a katalógusban található poszterek méreteit

Kiváló minőségű és megjelenésű egész fali poszterek. A Mr. Perswall az egyik legkiemelkedőbb a Fotótapéta gyártás terén.

„Adventure” poszterkatalógus
Keresve sem találna jobb megoldást az, aki a kalandoknak él! Az „Adventure” poszterkatalógusban egy olyan kollekciót kínálunk, mely vibráló, aktív és igazán egyedi hangulatot kelt bármely lakásban, melynek lakója rajong a mozgalmas életért. A katalógusban természeti jelenségeket, extrémsportok momentumait, de még graffiti mintákat is találhat. Innen pedig már csak egy karnyújtásnyira van az, hogy saját stílusát ne csak hobbijai által, de otthona falain keresztül is a kíváncsi szemek elé tárja!
Adventure poster catalogue
What makes your heart beat faster? What are you still dreaming of? This is a wallpaper collection for all of us who live for the adventure in any way, shape or form. Each wallpaper is made to help you create a place for dreams in your home – to help you never forget the moment when life was at it's peak, to remind you what is still out there to explore. This is your chance to let your lifestyle take over your home and show the person you are!
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet