Bim Bum Bam tapéta katalógus

Olasz gyermek katalógus, magyar gyermekek tapétázott falaira.

A katalógushoz fő ihletet a boldog gyermekkori emlékek adták a tervezőnek. A kollekció rengeteg ötletet ad arra, hogy hogyan rendezzük be a kicsik szobáját. A minták játékosak, a színek pedig változatosak, hogy a fiúk és a lányok számára is tökéletesek legyenek. A gyermekek nagy kedvence lehet akármelyik tapétát is választja, hiszen rendkívül finom minták vannak benne. Olasz luxus gyermek tapéta.

Bim Bum Bam tapétakatalógus
A tapétapiacon napjainkban már a legkülönbözőbb gyerekmotívumokat és színeket felvonultató tapéták széles skáláját találjuk. A legtöbb szülőnek a rendelkezésre álló kínálat átnézése után mégis az az érzése, hogy ezek valóban remek tapéták, színesek is, ötletesek is, jó esetben megjelenítik a gyermek kedvenc mesehőseit, ám valami mégis hiányzik. Számukra jelenthet megkönnyebbülést a Parato tapétagyártó cég Cristiana Masi által tervezett Bim Bum Bam tapétakatalógusa. A 2015 elején megjelent kollekció ugyanis tapétáin keresztül önmaga kínálja az ötleteket arra nézve, hogy hogyan rendezzük be gyermekünk szobáját. A valóban csodás összhatást megtestesítő katalógus tapétáinak mintái mind játékosak és kreatívak. Az egyes darabokon felvonultatott színek pedig a korábbiakhoz képest is nagyságrendekkel változatosabbak annak érdekében, hogy a fiús vagy éppen lányos szülők számára egyaránt tartogassanak megfelelő alternatívát. A tapétakatalógus elsősorban a rózsaszín, a sárga, a kék, a zöld és a lila színekkel operál, fő inspirációt pedig természetesen modern korunk mesefigurái, játékai és változatos illusztrációi adták. Azok számára, akik a Bim Bum Bam tapétakollekció mellett döntenek, attól sem kell tartaniuk, hogy kisgyermekük firkálásával maradandó kárt tesz a tapétákban. Alapanyaguknak köszönhetően a katalógus tapétáinak karbantartása egyáltalán nem nehéz és persze könnyen is tisztíthatóak.
Bim Bum Bam wallpaper catalogue
A wonderful catalogue for kids disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2015. Colours: pink, yellow, blue, green and purple. Generes: bears, cars, drakes, princess, pois, stripes and borders. Plays, fairytales, colours, fantasy and happiness of our children are the main characteristics of this collection full of ideas to dress up our kids’space. Stripes and coordinated curtains both for boys and girls of all ages.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet