Expressions Poszterek

Tekintse meg a katalógusban található poszterek méreteit

A MR PERSWALL Foto tapéta olyan digitális print design, amely falfestményeket, művészi alkotások nyomtatott alkotásait repíti otthonok, munkahelyek, szórakozó helyek falára. Egyedi méretre is rendelhető.

„Expressions” poszterkatalógus
A benyomások, elképzelések saját magunkról, és az önkifejezés nagy szerepet játszik rohanó világunkban, s az „Expressions” katalógus pontosan abban nyújt segítséget, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, megmutathassuk egyéniségünket a világnak. A folyamatosan változó környezeti hatások rengeteg újat kínálnak nekünk, viszont a régi, jól megszokott dolgok épp oly fontosak a harmónia megőrzésében. Ez a kollekció számos olyan megoldást kínál, melyben találkozik a hajdani és a modern, ezzel kerek egészet, egyensúlyt alkotva. A katalógus darabjait azoknak ajánljuk, akik kedvelik a művészetet, és céljuk az önkifejezés – akár a lakás falai segítségével.
Expressions poster catalogue
The need to express ourselves and tell our story visually is as old as mankind itself. It lies there deeply embedded in our genes – the urge to share our experiences and opinions. And all the time art by nature is constantly changing, always adapting its expressions as history unfolds. New styles of art are created every single day and it is our inherent will to experiment that is taking us forward. From cave drawings to the renaissance geniuses and today’s street artists.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet