Fibra

Tapéták Fibra katalógusból

Ebben a katalógusban a designer éles vonalakat kevert össze finom mintázatokkal. Az elegáns, kidolgozott formák összhangban vannak egymással, nagy választékot létrehozva ezzel. A mintázatok változatosak, találhatóak nagy virágos motívumok, csíkok és barokk mintát ábrázoló tapéták is. A kollekció darabjai érintésre textilhatásúak.

Fibra tapétakatalógus
A lakberendezők szerint számos ügyes megoldással varázsolhatjuk egyedivé akár a lakás szobáit határoló összes falakat, akár csupán egy meghatározott falszakaszt. A kívánt hangulatot megteremtését a falak egyszerűbb vagy összetettebb kitapétázásával érhetjük el. Igen egyedi és különleges végeredményt fog kapni az, akinek a Parato termékcsalád 2016 elején megjelent és Cristiana Masi által tervezett Fibra tapétakatalógusának darabjaira esik a választása. A világhírű designer ugyanis a tapétákon felvonultatott finom mintázatokat sajátos módon vegyítette és keverte egybe az éles vonalakkal. A főként textilhatású – 70 cm széles tekercsekben kapható – tapéták mintázatai között a nagy virágos motívumok mellett nagy számban feltűnnek csíkok is. A tervező zseniális ötlete nemcsak egy elegáns tapétakollekciót eredményezett, de egy olyan gyűjteményt is, amelyen a kidolgozott formák tökéletes összhangban vannak egymással. Ebből adódik, hogy a Fibra rózsaszín, sárga, kék, fehér, barna és vörös színekkel operáló kollekciója rendkívül széles választékot kínál a vásárló számára.
Fibra wallpaper catalogue
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2016. Colours: pink, yellow, blue, white, brown and red. Generes: big flowers, patterns, stripes, damasks. A modern idea, where skilled designers have forged sharp lines with soft shapes together. The elegant and refined structures are coordinated with each other, offering a wide choice of combinations . Rolls of 70 cm width.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet