Luce olasz klasszikus tapéták

Monumentális minták, melyek a 106 cm széles tapétán remekül érvényesülnek. A súrolható felületű vlies tapéták felülete textúrát ad a falaknak.

A „Luce” tapéta katalógus matt-selyem színek alkalmazásával megnyugtató életteret alakít ki. A klasszikus minták remek antik koptatást kaptak, ezzel fokozva az elegáns megjelenést. Különleges és monumentális mintái lehetővé teszik, hogy az otthonunkat elegáns környezetté alakítsuk át. A színek természetes jellege még inkább kifinomulttá teszi a háttérkép gyűjteményt.

A különleges „Luce” tapéta katalógus a Parato Olasz tapéta gyár legújabb katalógusa. Amelyben szolid és erősebb színárnyalatok is megjelennek. Az egyszínű tapétákon ezüstös és arany felület jelenik meg. Felülete márványos jellegű, így a tapéta antik hatásúnak tűnik. Különleges felülete pedig érdekes falfelületeket képez. Található benne zöld, barna, ezüst, kék, pink, arany, fehér, vajszínű tapéta is. A csíkos tapéták nem csak azért különlegesek, mert remek színösszeállításokat kaptak, hanem mert optikailag képesek nyújtani vagy épp szélesíteni a szobákat. Épp ezért ideális választás kis és nagy belmagasságok mellett is.A tapéták textil szerkezete különleges falfelületeket biztosít. A barokk mintás tapéták kivétel nélkül elegáns falfelületeket biztosítanak. Különlegességük, hogy némelyik alapja csíkos, így fokozva az eleganciát remek hatásokat érhetünk el az otthon bármely pontján. A tapéták 106 centiméteres tekercsekben érkeznek, így remekül kiadják a monumentális mintákat. Az alapjuk vlies- növényi rost tapéta, ezért környezettudatos élettereket alakíthatunk ki. Valamint felhelyezésük során csak a falfelületet kell megkenni, a javasolt Metylan Direct tapéta ragasztóval. Felületük súrolható, ezért nem kell tartani az esetleges szennyeződésektől. Mindenkinek ajánlott, aki elegáns életteret szeretne kialakítani otthonában.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet