Mirtilla

Tapéták Mirtilla katalógusból

A gyönyörű katalógust Cristiana Masi tervezte.. A katalógusban fényes, színes, virágmintás darabok találhatóak, melyek leginkább rózsaszín, sárga, kék, fehér, viola, és vörös színekben pompáznak. A kollekció tapétái textilhatásúak valamint az eredeti olasz stílus harmóniáját és fényét mutatja be.

Mirtilla tapétakatalógus
Az olasz stílusú tapéták kedvelőinek egészen biztosan érdemes szemügyre venniük a Cristiana Masi által tervezett Mirtilla tapétakatalógust. A témában jártasak azt már eddig is pontosan tudták, hogy az olasz tapéták igazi művészi alkotások, melyek ráadásul az esetek többségében teljesen egyedi kivitelezésűek. A Parato tapétamárka több katalógusát tervező designer ezúttal is fontosnak tartotta, hogy a tapétákon megjelenő minden apró részlet tökéletes legyen. A kollekcióban döntően fényes, színes, virágmintás darabok találhatóak, ám a katalógus ennél azért valamivel több. A népszerű tervező a Mirtilla tapétakatalógusban ezúttal olyan termékeket gyűjtött össze, amelyek nagyon sajátos módon vegyítik a legjellegzetesebb olasz motívumokat a csodaszép virágmintákkal. A 2016 elején napvilágot látott kollekció textilhatású tapétái elsősorban a rózsaszín, a viola, a sárga, a kék és a vöröses színek árnyalataiban kaphatók. A lakberendezők szerint a Mirtilla tapétái nem kizárólag minta- és színvilágban egyediek, de minőségben is. Azok, akik a katalógus valamely darabja mellett döntenek, az olasz stílus harmóniáját és fényét látják visszaköszönni otthonuk falain.
Mirtilla wallpaper catalogue
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2016. Colours: pink, yellow, blue, white, violet and red. Generes: big flowers, patterns, allover, damasks. The desire to renew itself awakens in bright colours of floral designs enriching a collection that reflects the harmony and brightness of Italian style . Rolls of 53 cm width.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet