New Eleganza

Tapéták New Eleganza katalógusból

A katalógust a megszokott módon Cristiana Masi tervezte. A katalógusban alapvetően virágos, olykor csíkos minták kaptak helyet, melyek tökéletesen keverik a klasszikus eleganciát. Ezek a tapéták textil hatásúak. A vonalvezetés kellemes, finom, a minták igazán részletesek. A katalógus főbb színei még inkább a könnyed eleganciát kölcsönzik az otthonunk falaira, mivel igazán visszafogott zöld, sárga, vörös, fehér, és rózsaszín árnyalatokban pompázik.

New Eleganza tapétakatalógus
Ha szemügyre vesszük az olasz tapéták kínálatának széles skáláját, kissé az lehet a benyomásunk, hogy a tapéták felületén megjelenő klasszikus és modern elemek keverednek jelen korunk romantika iránti vágyának életérzésével. A Parato tapétagyártó cég Cristiana Masi által tervezett New Eleganza tapétakatalógusra utóbbi fokozottan igaz. A tapétakatalógus első ránézésre semmi több mint egy klasszikus virágmintákat és csíkokat megjelenítő tapétagyűjtemény, holott ennél azért többről van szó. A kollekció a textilhatásokat sajátos módon elegyíti a klasszikus eleganciával. A New Eleganza tervezője gondosan ügyelt arra, hogy a felvonultatott mintázatokon keresztül a vonalvezetés részletességével kísérelje meg a tapétát szemlélő tekintetének a megragadását, majd az egyes darabok teljes hosszán való végigvonultatását. Az elsősorban zöld, sárga, rózsaszín, vörös és fehér színekkel operáló, a réti virágok színeiben pompázó tapéták ideális választást jelentenek szinte valamennyi lakberendezési stílushoz.
New Eleganza wallpaper catalogue
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2016. Colours: green, yellow, red, white, pink. Generes: stripes, damasks, floral themes. The classic and elegance blend with various textile effects and colors to create new combinations of the idea of the chic and classic . Lines are soft and shapely , damasks are refined, flowers and leaves are gently twisted.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet