Klasszikus, romantikus tapéták. Tervező: Cristiana Masi

Tapéták Opera olasz tapéta katalógusból

Az Opera katalógusban klasszikus ízlésvilágú, tradicionális mintákat jelenítő tapétákat láthatunk, melyek életre keltik a falakat. A virág és barokk motívumok élénk színekben jelennek meg, ugyanakkor stílusuk elegáns és kifinomult. Az olasz stílus kétségkívül visszaköszön a tapétákról, még szenvedélyesebbé téve azokat.

Opera tapétakatalógus
Minden olyan tulajdonság, amit a klasszikus barokk stílust megjelenítő tpétákról elmondhatunk, igaz a Parato tapétagyártó cég Opera tapétakatalógusára is. Az Opera kollekció egy kifejeztetten klasszikus ízlésvilággal felruházott összeállítás, amely az általa megjelenített tradicionális mintázatokon keresztül kelti életre bármely lakberendezési stílusban berendezett lakás szobáinak falait. A tapétakatalógusban elsősorban virág és barokk motívumok jellennek meg. A kollekció nemcsak annak köszönheti egyediségét, hogy a benne felvonultatott tapéták kifejezetetten élénk színekben pompáznak, hanem arról is, hogy az egyes darabok stílusa rendkívül elegáns és kifinomult. Ezekről a tapétákról egyértelműen visszaköszön az olasz stílus szenvedélyes miliője. A tervezők az Opera tapétakatalógus összeállításokor elsősorban arra törekedtek, hogy a kollekció minden olyan tulajdonságot megjelenítsen, ami elvárható egy alapvetően barokk mintákkkal operáló tradicionális stílusú tapétától. Ily módon a látványosság, a színpadiasság valamint a részlet gazdag formavilág teljesen érvényes a kollekció tapétáira. Az Optera katalógus tapétái szín-és mintaviláguknak köszönhetően időtállóak, így ideális választást jelentenek olyan vásárlók számára, akik egy minden időben divatos, a lakás hangulatát elegánssá és arisztokratikussá változtató tapétával szeretnék kitapétázni az otthonukat határoló falakat.
Opera wallpaper collection
“Opera” has a classical taste where most important traditional principles are mixed together to give birth to great effect wallpapers. Flowers, garlands and damasks are intertwisted with bright colours and give each design an elegant and refined taste. Italian style is evident in this collection making it more and more passionate.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet