Scandinavian Designers tapéta

A Bauhaus iskola tanárai és hallgatói által tervezett tapéta minták. Ezek a tapéták kifejezik a modern világ életérzését.
Ez a katalógus az alábbi üzleteinkben megtekinthető:
  • 1089 Budapest Delej utca 43:
  • 1081 Budapest Szilágyi utca 1/a:
  • 1047 Budapest Perényi Zsigmond utca 47:
„Scandinavian Designers” tapétakatalógus
A modern és a klasszikus még sosem alkotott ilyen kerek egészet! A „Scandinavian Designers” tapétakatalógus által kínált kollekció az egyediséget és a tipikus skandináv motívumokat foglalja össze 12 olyan mintában, melyeket az ’50-es évek ikonikus északi tervezői alkottak meg: a katalógusban Jacobsen, Markelius, Pehrson, és Lindberg munkái köszönnek vissza a művészi tapétákon, melyek időtállóak, örökzöldek és rendkívüli hangulatot kölcsönöznek bármely lakásnak, ahol otthonra lelnek.
Scandinavian Designers wallpaper catalogue
Wallpapers by Scandinavian designers is a unique collection in which we put classic Scandinavian designs on the walls. We have gathered twelve distinctive and original patterns from the foremost designers of the 1950s: Arne Jacobsen, Sven Markelius, Karl Axel Pehrson and Stig Lindberg, and made them into wallpaper. We are therefore very proud to be able to offer wallpaper with a timeless design history with which to decorate the walls.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet