Tosca

Tapéták Tosca katalógusból

Az olasz Parato tapétagyár Versailles tapéta mintái, valamint indás tapéták a kiváló olasz tervezőtől, Cristiana Masitól. A tapéta kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, egészségtudatos és környezettudatos termék. Nagyon szép, kérem nézze meg és vásároljon kedvére ebből a tapéta csodából.

Tosca tapétakatalógus
Lehetséges- e valami régi és valami új keveredése? A tradicionális és a modern stílus harmonikus vegyítése nem mindig könnyű, ám a lakberendezés és a tapétagyártás világában korántsem lehetetlen vállalkozás. A Prato tapétacsoport Tosca katalógusa éppen erre vállalkozott, ráadásul sikerrel. A tapétakollekció tervezői a tapéták textilhatású felületén megjelenő klasszikus barokkos mintákat modernizálták. A Tosca tapétakatalógusban felvonultatott darabok színei mind természet közeliek, ami azt eredményezte, hogy teljesen passzolnak a tapéták felületéről visszaköszönő gyönyörű virág - és indamintákhoz. A tapétakollekció a vásárlók viszonylag nagy érdeklődését azzal is kivívta, hogy a tapétáinak felülete fényes, amely még különlegesebbé varázsolta ezeket a valóban egyedülálló darabokat.
Tosca wallpaper catalogue
The new largest size collection where classic tones are renewed with sparkles and warm effects. Damask, foliage and precious plains remember the glories of the great masterpiecese and like in Tosca covering your environments with these wallpapers will sound as the most popular of its phrase “ E LUCEVAN LE STELLE ”.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet