Ulf Moritz Imagination

Tapéták Ulf Moritz Imagination katalógusból

Marburg - Ulf Moritz Imagination luxustapétákKönnyed színes tapéta karikák, korongok, pöttyök a vidámságot és eleganciát sugallják. A modern kereszt és a textil minták elegánsak és megnyerőek. Igazi tapéta exkluzivitás. Kérem nézze meg és vásároljon a szobái falára. A tapéta anyaga egészség és környezettudatos vlies termék. kristálytapéta kétféle színben, lenyügöző. Mosható tapéta, mérsékelten tűzgátló kivitelben.

Ulf Moritz Imagination tapétakatalógus
A Marburg tapétamárka és Ulf Moritz közös katalógusa az Imagination a különleges, extravagáns tapéták gyűjteménye. Rengetegféle különböző mintázat, található a kollekcióban, elsősorban kortárs, modern motívumokkal díszítve. A színek élénkek, változatosak, a szivárvány minden árnyalata fellelhető a katalógusban.
Ulf Moritz Imagination wallpaper catalogue
Imagination by designer Ulf Moriz and Marburger Tapetenfabrik offers a real potpourri of extraordinary wallpapers. A dozen different design, basalt yarn which makes the wallpapers look especially heavy,shimmering rainbow colors and a sky of stars wallpaper as highlight transform your home.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet