Versace tapéta

Versace tapéta - a teljes választék megtekintéséhez kérjük, keresse fel Delej utcai üzletünket!

Versace luxus tapéta katalógus, a pazar luxus klasszicista stílusban és bőséges arany mindenütt. Olasz luxus, divat és design amerre a szem ellát. Hagyományos barokk, extravagáns megjelenés, és grandiózus expresszivitás lengi át Versace világát .

Versace tapétakatalógus
Az arany szín a lakberendezés világában kétségtelenül a megosztó árnyalatok közé tartozik. Bár a Versace katalógus tapétái a megtestesített luxust képviselik, megjelenésükkel mégis kivívják a legtöbb vásárló rokonszenvét. A Versace tapétakatalógus mintázatai az esetek többségében mindig gazdagon aranyozottak. A tapéták felületein felvonultatott minták ráadásul nemcsak részletesen kidolgozottak, de markáns színben is pompáznak. A designtól már megszokott emblematikus Versace dekorelemek kivétel nélkül helyet kaptak ezeken a luxustapétákon, sőt az egész tapétakollekciót áthatja a márka neoklasszikus stílusa. A tapétákon gyakran előfordulnak a barokkminták, a csillogó virágos minták és a kanyargó csíkok is. A katalógus tapétái könnyen felismerhetők a rá jellemző ragyogó színeiről, melyek között főleg az ezüst, arany és a fekete dominál.
Versace wallpaper catalogue
The exclusive Versace wallpapers promise sheer luxury. Copious amounts of gold, exclusive materials and sumptuous prints are characteristic for the Versace wallpaper collection. The emblematic classical décors Greek Key and Barocco are Versace hallmarks and were used for these luxury wallpapers. The whole collection revels in the opulent, neoclassical Versace style. Baroque elements, glittering floral trails and opulent arabesques, meandering yet clear straight lines or luxuriant carpets of flowers in luminous colours, black, gold and silver.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet