Fehér & Fény Skandináv, Svéd tapéta az Engblad & Co-től

Kiváló minőségű svéd vlies fehér tapéták gyöngyház és matt felületekkel.

A White & Light tapéta kollekció minden érzék számára örömet kínál, a sima felületektől, a grafikai alakoktól és a klasszikus csíkoktól a dekoratív mintákon és lombozaton - a fehér szín még soha nem volt olyan kifejező és sokoldalú, mint most.

- A White & Light segítségével tiszta, személyes tapintású TAPÉTÁT fedezhet fel, amelyek mégis teret hagynak a képzeletnek. Akár egy letisztult modern stílust, akár egy képzeletbeli színérzetet akar létrehozni, a White & Light tökéletes alapot teremt minden típusú belső stílushoz - mondja Ingela Wingborg, az Engblad & Co. designer a tapéta tervező igazgatója.

A White & Light az megrendelhető és megtekinthető az üzletekben, tapéta boltjainkban és web áruházainkban. Nagyon jó!

Ez a katalógus az alábbi üzleteinkben megtekinthető:
  • 1089 Budapest Delej utca 43:
  • 1081 Budapest Szilágyi utca 1/a:
  • 1047 Budapest Perényi Zsigmond utca 47:
White and Light
A fény energiát, harmóniát és csendet biztosít a lakásban. A tapétagyűjtemény White & Light elfogja ezt. 38 tapéta mindentől a sima felületektől és a klasszikus csíkoktól az izgalmas textúrákig és a dekoratív lombozatig. Mindezt a csodálatos fényerővel. Arra gondol, hogy festeni vagy tapétázni éri meg jobban? A fehér falak soha nem voltak olyan kifejezőek és élénkek, mint most! A fehér és könnyű tapéták tökéletes alapot nyújtanak mindenféle belső stílushoz, és kifinomultabb alternatívát biztosítanak, mint a festett fehér falak. Fényes és friss, de több személyiséggel. Engedje el a fényt! A Sahara tapéta kiváló választás azoknak, akik a festésről vagy a tapétázásról gondolnak. Finom, de jellegzetes mintájával ez a tapéta élénk, csillogó felületet ad a falnak. Modern tapéta, de időtlen, és tökéletes minden olyan helyiségben, ahol világos, szilárd színeket szeretne, de egy kis extra csillogással megspékelve. A Szaharában három fényes tapéta árnyalat áll rendelkezésre, amelyeknek izgalmas fémes hatása van, amely tükrözi a szoba fényét. A kupola egy fehér tapéta, puha, szellős világosszürke tapéta mintával. Diszkrét, árnyékolt színárnyalatok egy egyszerű, mégis erőteljes tapéta mintaképen. A mélységnyomás fényes tapintható tapétát ad sok érzéssel. A kupola kétféle változatban kapható, amelynek matt tapéta mintázata van. A gyapjúrostos tapéták pozitív tulajdonsága, hogy csak a falat kell megkenni az ajánlott Metylan Direct tapéta ragasztóval.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet