Csodaország a Skandináv, Svéd Borastapétától

A csillagtervező , Hanna Werning tapéta designer tíz évvel az első együttműködés után visszatért a Boras tapétához és ismét létrehozott újmintákat, amelyeket a természet mintázata jellemez a különféle fantázia világában.

A Wonderland kollekcióban a varázslatos történetmesélés ugyanolyan korlátlan szabadsággal van beillesztve a tapéta mintákbamint a meseében. Itt a szarvas legelészik a korallok között, a nyírfák a tenyér árnyékában nőnek és a tapéta minták ugyanakkor csendes tükröződésévé válnak az új multikulturális társadalmunkban.

Ez a katalógus az alábbi üzleteinkben megtekinthető:
  • 1089 Budapest Delej utca 43:
  • 1081 Budapest Szilágyi utca 1/a:
  • 1047 Budapest Perényi Zsigmond utca 47:
„Wonderland” tapétakatalógus
Hannah Werning Meseországában fantasztikus színek, bámulatos minták és lenyűgöző formák uralkodnak. A „Wonderland” katalógus olyan ámulatba ejtő tapétákat sorakoztat fel, melyek közül bárki szájtátva válogatna: minden darabnak egyedi és mesés története van, hiszen a művésznő illusztrátori tehetségét is kiaknázva alkotta meg a kollekció darabjait, a Borasszal együttműködve. A vidám, játékos minták mosolyra késztetik a szobába belépőket, s a kavalkádot az egyszínű hátterek teszik igazán harmonikussá.
Wonderland wallpaper catalogue
Welcome to Hanna Werning’s universe – a place for never ending stories where colours and patterns form a magical, stunning back­ drop to a fantasy world that never ceases to amaze you. The designer and illustrator Hanna Werning makes a new guest appearance at Bora?stapeter and once again, she sets her intuitive talents free on wallpaper patterns. Wonderland is a collection where every print has its very own story waiting for you to discover. Hanna’s penchant for drawing all that grows wild and free has an added playful twist in this collection along with a reflective undertone, only noticeable to those who get close enough.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet