Az Art Deco tapéta, luxus hoteleket, éttermeket és klubokat inspirál

    art deco tapéta

 

Az Art Deco stílus reneszánszát éli a 21. századi designban és az építészetben. Ez a belsőépítészeti stílus megtestesíti a bűbájt és a luxust. A fényes fém,  a finom fa, sötét bőr és geometrikus tapéta art deco tapéta újrateremtheti az arany 1920-as éveket.

art deco tapéta

Ez az eklektikus és fényűző díszítő stílus az első világháború után jelenik meg. Az élet habzsolása, kiélni minden percet időszaka volt. A kezdete Franciaországból indult. A különleges formatervezés, a művészet, a divat, a film, a fényképezés és az építészet a húszas évektől a harmincas évekig tartott. Az Art Deco óriási siker volt, de senki nem hívta őt ezen a néven. Ez a megnevezés 1966-ig nem jött létre, de ettől az időtől kezdik nevén nevezni ezt az alkotói korszakot Art Deconak.

 

art deco tapéta

 

A könyvek születtek a témakör feldolgozásához és Catherine Martin kiváló produkciója segítette a 2013-as Art Deco stílusnak az új nemzetközi megjelenését.

 

art deco tapéta    art deco tapéta 

art deco tapéta

 

Megjelennek az 1920-as évek stílusának lakosztályai. Díszmintás szőnyegek, fekete-fehér kontrasztokkal és szürke grafikus mintás tapétákkal. Megjelenik újra a fényűző Art Deco életérzés. Ez egy különleges aurát hoz létre, amely szexinek tűnik, elbűvölő és talán nosztalgikus. A tapéta kiemelkedő szerepet játszik. A geometrikus, virágos mintázatú tapétákkal, arany lakás textilekkel, antik bútorokkal  az Art Deco stílus végtelen elegánsnak látszik.

        art deco tapéta

                            art deco tapéta

art deco tapéta

 

art deco tapéta

   art deco tapéta

 
art deco tapéta

  art deco tapéta

   art deco tapéta  art deco tapéta

 

art deco tapéta

 

Az Art Deco olyan hely, ahol a gazdag és gyönyörű női testek pezsgővel töltött fürdőkádakban fürödnek és a férfiak a cipőjükből isszák a pezsgőt. Komoly, flörtölő és mezítlábas nők válnak játékos nőkké. Olyan hely, amely egy elbűvölő belső teret hoz létre és parfümös elbűvölő stílust igényel.

 

       art deco tapéta   

art deco tapéta

 

     art deco tapéta  art deco tapéta

  art deco tapéta 

art deco tapéta

2016 eleje óta zöld színűvé vált az Art Deco stílus néhány tapétának köszönhetően, ami olyan zöld, mint az abszint és az arany, mint a Törley  dux édes pezsgő. Megjelennek a különleges csillárok, a zebra-bőr, a bársony karosszék és a gyertyafény, ami visszahozhatja a hedonista 1920-as évek hangulatát.

art deco tapéta art deco tapéta art deco tapéta  art deco tapéta

Üljünk le a fekete bőrdíványra a selymes párnák közé a város legszebb nőivel. Vedeljük a pezsgőt és hallgassuk a jazz és a swing dallamát a szép tapéták között. A mai eklektikus világunkban minden keveredik. Jazz és swing? Részegen hallgatom a bárban vagy a házamban, a hip-hop, és az elektro zenét, a popzene találkozását az arany húszas évek szellemével és egyedi hangulatával.

Az ünnepi hangulat mellett van ami nem változott majdnem száz évig. Az, hogy még mindig szeretem  a szovjetszkoje igrisztoje pezsgőt, mert "túl sok minden rossz ami van, de túl sok pezsgő az nagyon helyes".

art deco tapéta

  art deco tapéta

 

art deco tapéta

   

Akár gazdag, híres vagy. Akár gyönyörű, akár nem. Mindenki ünnepelni szeretne mint a Mészáros Árpi, a legjobb és fényűző környezetben. Próbálja ki, hogy az elegánsan csillogó Art Deco tapétájának ragyogása és a csillogása hogyan aranyozza be a szívét.

 

Tapétázási tanácsadó:

Mészáros Árpád
Ügyvezető

Mobil: +36 30 9578738
TAPÉTACENTER CSOPORT
Hajlék-2000 Kft.
1089 Budapest, Delej u. 43.
Tel.: +36-1-788-50-95
Fax: +36-1-323-00-13
E-mail: info@tapetacenter.hu
www.tapetauzlet.org
https://plus.google.com/100355963625565714685
https://www.facebook.com/tapetacenter

 


art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta  art deco tapéta