Németország legfiatalabb tapétagyártója az As Creation, mely ennek ellenére máris Európa vezető vállalatainak sorába tartozik. Németországban és Oroszországban működő üzemeikben évente több mint 6000 különböző mintával és színnel készülnek a tapéták és dekorfóliák, melyek éppúgy alkalmasak otthonok, mint üzlethelyiségek, irodák dekorálására, felújítására. Prémium minőségű tapétáik közül sok kizárólag kis szériában készül, ezzel is növelve az As Creation termékek presztízs értékét. Színárnyalatok, formák, lenyűgöző konstrukciók születnek az elismert tervezők kezei alatt, metálfényű és matt tapétáik azonnal magukra irányítják a figyelmet.


Az As Creation által gyártott tapéták a legszigorúbb európai szabványoknak is eleget tesznek, emellett a cég azonban nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is. A környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével nyomdagépeikhez kizárólag víz bázisú festékeket használnak, az egy tekercs tapéta előállításához felhasznált energiamennyiséget évről évre csökkentik, a papírhoz szükséges alapanyagot pedig folyamatosan újratelepített erdőkből nyerik.


Az As Creation luxus színvonalat képvisel a tapéták között, szín- és formavilágukat nagyon jól jellemzi, hogy kínálatukban éppúgy megtalálhatók az állatmintás és a geometrikus, mint a virágos és vintage jellegű tapéták.