Webáruházaink éjjel-nappal nyitva tartanak, így Ön kényelmesen, otthonából, bármikor válogathat, vásárolhat termékkínálatunkból. Lehetőség van bankkártyával vagy utalással történő fizetésre. A megrendelt tapétákat, posztereket üzletünkben átveheti vagy futárszolgálattal eljuttatjuk Önhöz.

-  Vásárlási feltételek -

Mindhárom webáruházban folyamatosan frissülő kínálattal és akciókkal várjuk!

Tapéta Online Webáruház

Tapéta Online Webáruházunk hamarosan megnyitja kapuit, új és meglévő Ügyfeleink számára!

www.tapetabolt.com

Tapétabolt Webáruházunk új akciókkal, kedvezményekkel, várja leendő vásárlóit!

www.tapetawebaruhaz.hu

Tapétawebáruházunkban svéd és olasz tapétáink és a Mr.Perswall posztertapéta család  teljes kínálata megtalálható. Ezen kívül vásárolhat a híres Komar német posztercsaládból és a svájci W+G poszterekből. Jelenleg webáruházunkban 4.500 féle termék található, 6.000 műtermi felvétellel és 10.000 berendezett szobabelső képpel. Bordűrök és tapéták széles választéka rövid szállítási idővel rendelhető.

 

 

www.posztertapeta.hu

Poszterekre szakosodott webáruházunkban a különleges designerek által tervezett svéd Mr.Perswall posztereink mellett a svájci Wizzard and Genius és a német Komar gyár termékeit kínáljuk. 

Design, Tájkép, Feng-Shui, Fekete-fehér, Művészeti és sok egyéb kategóriába rendezve többezer poszterből válogathat. Gyemekszobába ajánljuk a legújabb kedvenceket és az örökké népszerű  Micimackós, Verdás, Hercegnős Disney posztereket.

 

www.ontapados-tapeta.com

Öntapadós tapéta webáruházunkban a három legnagyobb gyártó kínálatából válogathat. A d-c-fix, Alkor és Gekkofix öntapadós fóliák mindegyike kiváló minőségű, igényes termék. A fa és márványminták széles választéka mellett különleges mintákkal, dekorfóliákkal is várjuk kedves látogatóinkat.

Különleges ajánlatunk az írható táblafólia, a sokféleképpen felhasználható tükörfólia illetve a puha felületű velúr öntapadós tapéta.