A 160 éve fennálló Marburg a német minőség képviselője a tapéták nemzetközi piacán. A vásárlóknak ez a név garanciát jelent a legújabb generációs gyártási eljárásokra, a folyamatos innovációra, az egyszerre trendkövető és az érzelmekre ható designra.


A Marburg a világ egyik vezető tapétagyártója, elsősorban az általa képviselt színvonalnak és az avantgard stílust is magában foglaló, gazdag termékpalettájának köszönhetően. Sok szempontból forradalminak is nevezhető, hiszen kínálatában neves divattervezők munkái is megtalálhatók, akik nem hagynak kétséget afelől, hogy a kezeik alatt született tapéták egyedi és utánozhatatlan atmoszférát teremtenek bármely helyiségbe.


A Marburg pedig mindezt megfizethető árakon kínálja. Újításai mellett a klasszikus ízlésnek megfelelő tapétákat is elérhetővé teszi bárki számára, tapétái akár évtizedeken át lehetnek a helyiségek díszei. A Marburg öntapadós burkolatai könnyen felilleszthetők és eltávolíthatók, egyszerűen tisztíthatók, így gyermekek és háziállatok környezetében is maradéktalanul be tudják tölteni szerepüket. A természetes motívumok, a vintage hangulat, a stilizált formák, a feltűnő minták és a klasszikus egyszerűség mind a Marburg tapéták sajátjai.