Az 1838-ban alapított Erismann mára számos vállalatot magában foglaló cégcsoporttá nőtte ki magát. Termékkínálatuk igen csak változatos, a viniltől a textiltapétákig valamennyi változatát lefedi a dekoratív falburkolatoknak. Az Erismann nemzetközi csapattal dolgozik, a vállalat saját laboratóriumában tesztel minden egyes tapétát, mielőtt az forgalomba kerülne.


Termékeiket a legutolsó divat irányvonalai jellemzik úgy a színek, mint a minták tekintetében. Tervezőik folyamatosan figyelik a trendeket, nemzetközi designerekkel és művészekkel együttműködve alkotják meg az Erismann egyedi tapétáit.


A vállalat nevéhez a tapétagyártásban forradalminak számító újdonság bevezetése is fűződik: az Erismann szakemberei fejlesztették ki a ftalátmentes vinil tapétákat egy új nyersanyag segítségével. Ennek köszönhetően termékeik a legmagasabb szintű követelményeknek is eleget tesznek, teljes biztonsággal használhatók gyerekszobákban és babák környezetében is. A modern design és az esztétikus megjelenés tehát az Erismannál az életminőség javításával is párosul. Mindemellett a vállalat azt is elmondhatja magáról, hogy elkötelezetten védi a természetet, az energia újrahasznosításával és környezetbarát alapanyagok felhasználásával végzi a termelést.