limonta Tapéta katalógusok

:-(
Sajnáljuk, pillanatnyilag ettől a gyártótól nincs katalógusunk, érdeklődjön további kínálatainkról!
Tovább nézelődöm
Az 1893-ban Olaszországban alapított cég eleinte különböző textíliákat és faliszőnyegeket gyártott, az 1970-es években tért át a tapéták előállítására. A Limonta azóta a tapétagyártók között vezető helyet szerzett magának magas szintű esztétikai élményt és kifogástalan minőséget nyújtó tapétáival - nemcsak az országon belül, de nemzetközi viszonylatban is.


Az elmúlt években a Limonta óriási fejlesztéseket vitt véghez, melyeknek előnyét elsősorban a vásárlók élvezhetik. A legmodernebb technológiával készítik termékeiket, köztük a nagyon népszerű dombornyomásos tapétákat. A Limonta termékei prémium kategóriába tartoznak és megjelenésüket tekintve nagyon változatos stílusvilágot ölelnek fel, megfelelve a cég alapelvének, miszerint elsődleges feladatuknak tekintik a számtalan kultúrát és egymástól különböző ízlésvilágot magában foglaló nemzetközi piacok igényeinek maximális kielégítést.


A Limonta márkanévvel ellátott tapéták nem hagynak kétséget afelől, hogy otthonunkba, irodánkba, üzlethelyiségünkbe a legendás olasz stílus minden szépségét megtestesítő tapéta kerül - párosítva a minőség legfelsőbb fokával.