Otthonunk dekorálása az egyik legszemélyesebb ügyünk - így tartja ezt a Rasch, mely kínálatát is ehhez a személetmódhoz igazodva alkotta meg. Több mint 6000 különböző mintával és színben elérhetők termékeik, köztük a kortárs, elegáns és művészi kivitelezésben készült darabok. A legkülönbözőbb életterekhez és életstílusokhoz is megtalálhatjuk a Rasch választékában az ideális tapétát, melyek lehetnek a legújabb divatot követők, extrovertáltak vagy a helyiséget uraló, műalkotás számba menő változatok.


A Rasch az izgalmas alkotásokat hozza el a vásárlóknak, nemzetközi tervezők és művészek segítségével készült tapétákkal látja el a világpiacot. Kiváló minőségükről és kifinomult kivitelezésükről a Rasch tapéták világszerte ismertek és elismertek. Lehetőséget adnak arra, hogy kompromisszumok nélkül tudjunk otthonunk valamennyi helyiségével még személyesebb kapcsolatot kialakítani a falak dekorálásán keresztül.


A Rasch filozófiájának legalább annyira részét képezi a környezet megóvása, mint a termékek magas színvonala, ennek keretében évről évre csökkentik az energiafelhasználást, tisztán víz bázisú festékkel dolgoznak és tapétáikat újrahasznosított papírból készítik.