A Komar 1957-es fennállása óta az innovatív ötleteket, designt és a nyomtatásban a magas minőséget képviseli. A Németország határait rég túllépő hírnevét öntapadós, nem szőtt rostszálas anyagból készült tapétáival vívta ki, termékeit ma már több mint 100 országban lehet megvásárolni.


A Komar tapétákkal a falakat bármilyen stílusúvá átalakíthatunk. Kínálatukat Disney mesehősök, a National Geographic fotói és exkluzív képek, grafikák színesítik, melyekkel bárki olyan színvonalon alakíthatja át otthonát vagy éppen irodáját, mintha csak belsőépítészre bízta volna a feladatot. A magas minőségű anyagokat a legmodernebb nyomtatási technológia, a hatásos színek és motívumok, valamint a könnyű kezelhetőség teszik ellenállhatatlanná. A Komar tapétákat nem csak felhelyezni, de eltávolítani is nagyon egyszerű, hiszen speciális eljárással úgy készítik őket, hogy a felületen semmilyen nyomot ne hagyjanak maguk után.


Kifinomult minták, bimbózó virágok, festői tájak és sodró nagyvárosok - a Komar tapéták valóban képesek inspirálni és mindenkinek megadják a lehetőséget, hogy megtalálja a saját egyéniségéhez és ízlésvilágához leginkább passzoló tapétát.