A Boras Svédország legrégebbi, legismertebb és messze a legnépszerűbb tapéta márkája. A klasszikus, időtlen tapéták mellett a Boras folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok találkozhassanak az állandó változásban lévő piac követelményeivel, úgy színek, mint érdekes formák és textúrák szempontjából. Éppen emiatt a Boras a világ tapétagyártói számára egyfajta mintaként is szolgál a trendek tekintetében.


Az 1905-ben alapított és ma már a skandináv országok vezető tapétagyártójának számító Boras designer csapatában sok fiatal tehetség is lehetőséget kap, akik egyedi ötleteikkel ezúton tudnak bekapcsolódni a minták és színek által meghatározott tapéták nemzetközi világába. A Boras márkanév alatt a vásárlók olyan tapétákat foghatnak kézbe, melyek svéd és nemzetközi tervezők kezei alatt születtek és a klasszikustól a kortársig a stílusok valamennyi ágát átfogják.


A természet a Boras kimeríthetetlen inspirációja, éppen ezért rendkívül elkötelezettek a környezet iránt. A gyártási folyamatban a régimódi nyomtatási eljárásokat is alkalmazzák, melyek tökéletesen működnek együtt az új, hatékony gyártási módszerekkel. Kizárólag vízbázisú festéket és ragasztóanyagot alkalmaznak, tapétáik alapanyaga pedig a világ leginkább környezetbarát papírgyárából kerül ki.