Azok a csodálatos tapéták

A csillogó tapéták varázslatos szépséggel árasztják el a szobát

A vörös szőnyeghez a bámulatos tapétát kitaláljuk és extravagáns falruhák lesznek belőlük. Szeretik a széles bejáratot a szobába, és elkápráztatják a vendégeket.

Glamour olyan kifejezés, amelyről mindenki hallott, de nehéz a lényegét meghatározni. Ő a divat és az életmód, a lenyűgöző, elbűvölő, fényűző és tudatosan elkülönül a főáramlattól. A csillogó tapéták kiemelkedő helyen szerepelnek és olyan különleges hatásokkal vannak elfoglalva, amelyek kivételes megjelenést mutatnak.

Lépjünk át a Glamour tapéta vörös szőnyegen a mi tapétaüzletünkbe és válasszuk ki a kedvenceinket. Fedezze fel a mesés tapéta mintákat az új anyagokat és textúrákat, amelyek lehetővé teszik kedvenc belsőépítészeti stílusának megvalósítását. Ezek az elegáns tapéták követik a divat fejlődését. Modern, klasszikus, retro tapéta,  minden lehetséges.

Glamour - A tapéta tiszta varázslata

A kifejezés különböző nyelveken "ragyogás, fényesség, elbűvölő”. Eredeti jelentése szerint a bűbájos varázslat, mágikus képesség a mágus és a mágia számára.  Amit stílusként érzékelünk, az a lelkesedés és csodálat varázsa. Ezek lehetnek emberek, a divat, a pártok és dolgok, amelyekkel körülveszünk magunkat.  A belső építészeti dolgok és különösen a nemes tapéták egyáltalán nem általánosak. Elvisznek minket egy olyan világba ahol a luxus, a ragyogás és a dicsőség nagyon inspirálta a képzelet. Van ebben valami titokzatosan vonzó, ami felkelti a vágyakat és mélyen érint bennünket.

A luxus tapéták segítségével megismerjük saját bűvöletünket, amely segíti a varázslatos és személyes elképzeléseink kialakítását. Kifinomult, kiváló minőségű és elegáns mintás tapétákkal  amelyen keresztül a szoba az életünk nagy színpadává válik.

 

 

A Glööckler Imperial katalógus összes tapétáját itt tekintheti meg

 

Glamour tapéták nem ismerik a minta határait

Barokk minták, geometriai vagy grafikus minták, növény és állatvilág motívumok, fantázia minták díszítik a fényes tapétákat. Így bőséges lehetőséget biztosítanak az egyéni tapéta tervezéshez. A nagyméretű flamingók, egzotikus pálmák, szájzuhatagok, mesés misztikus teremtmények, félénk fehérneművel cicázó tapéták. Ezek bizonyítják, hogy a tapéta minták kedvelik a kacér és zavaros életérzést. Megjelenik az önkifejezés pozitív hajlama. A glamour mindig a tapétát néző szemében van és beszélgetésre szolgál. Kifinomult hatásokkal kombinálva fényes vagy fémes színeket, fényűző anyagokat és varázslatos struktúrákat hoznak létre. így nagyon inspiráló tapéták mutatják be magukat a szobák négy falán.

Tapéta színek, a gyönyörű design tapétákhoz

Kétségtelenül az arany, az ezüst, a bronz, a fehér és a fekete a bámulatos színek kiválóak a gyönyörű mintás tapéta számára. Az arany az igazi, ami mindent visz. A fenséges piros, lila vagy kék szín a finom ragyogással, aranyos hangulatot teremtenek a belső térben, hálószobákban. A divatos glam luxus, a tapétázott falak számára egy csepp provokáló dekadenciát ad a szobának, a Versace luxus tapétával. Az újonnan kialakított barokk minták amelyek színes kontraszt finomításokkal keveredtek, lehetővé teszik a helyiség magas dizájn színvonalát.

A hűvös ezüst szereti a fehér, a fekete, a kék és a barna tónusok kombinációját, de intelligens kapcsolatot teremt a fényes ibolyával vagy finom rózsaszínnel. A csodálatos tapéták mindenkor meglepetésszerűek, ezért nem csoda, hogy ezek a tapéták minta színei a világos türkiz, a divatos narancssárga az édes rózsaszín vagy a leveses dzsungel zöld. Ezek igazi exclusive tapéták.

  

  

 

 

Optikai megjelenés és az elbűvölő tapéta

Csillogó és matt hatások, finom ragyogás, selymes bársonyos felületek, műanyag illúziók és a nemes tapéták minta szerkezete a legkülönbözőbb kombinációkat hozzák létre. A hatást ragyogó anyagok, különleges eljárások és dombornyomás biztosítja. Az effektív dizájner tapétákat az Ön elragadtatásának elengedhetetlen részletei jellemzik. Ezek valódi modern tapéták.

 

 

Üveg gyöngyök a tapétán

Ragyogóan szikrázó, ezer kristály tűzijátéka, amely a fényt játssza és briliáns kiemelkedéseket produkál. Ezek a design tapéták megérdemlik a "extra elbűvölő" címet az üvegszemekkel. Az üvegkristályok díszítik az egyedi mintaelemeket, keretmintákat, vagy kitöltik őket egyenletesen. Néha annyira bonyolultan illeszkednek a mintába, hogy csak a fényben érzékelhetőek, majd előlépve meglepő hatással bírnak. Ezek az exkluzív tapéták más elegáns részletekkel, csillogó háttérrel is rendelkeznek. Valódi dekor tapéták.

 

Természet  mintás tapéták,  csillám kövekkel

A természetes csillám kövek, csillám anyagokból származnak és finom csillogást mutatnak. Ki ne szeretné összeolvasztani a természetes anyagokat az extravagáns anyagokkal a tapétákon. Az üveggyöngyök tapintható finom struktúrát kínálnak, amely többféle érzékelésre szólít fel. A csillogó kövek nem rendelkeznek motívummal, mert a tapéta anyaga és tipikus struktúrája önmagáért beszél.

Textil tapéták a falakon

Glamour látható és érezni lehet a tapétákon. Ezek a természetes vagy szintetikus szálakból vagy textíliákból készült textil tapéták magas struktúrával rendelkeznek, ami a pelyhesítő technikából származik. Ebben az esetben rövid viszkóz rostokat ragasztanak a vlies hordozóréteghez,  kiemelve a célzott elemeket. Ez  bársonyos textúrát eredményez, amely megfelel a bűbájnak. Barokk és gometrikuss minták vagy virágminták játszanak a fő szerepet ezeken a nemes tapétákon. Ezeknek a vlies hátú luxus tapétáknak a ragasztója a Metylan direkt tapéta ragasztó.

Valódi textiltapéták kínálatunkban

 

Textil tapéta, mint húzott és ráncos tapéta

A textil tapéták egyik változata a Crush tapéta. A keresett ráncos megjelenés, amely régóta a divat a lenyűgöző szabálytalanságának köszönhetően. Különböző elrendezésű és formájú ráncok, amelyek elágazódnak, mint az ágak a csillogó optikán, a fémes hatásokon és az érdekes színátmeneteken keresztül. Megállapíthatjuk, hogy eljutnak ezekkel a tapétákkal az elbűvölő fali tapéta ruhatárba. Mindegyik üzletünkben a katalógusok alapján rendelhető. A beszállítási idő 10-15 munkanap. Bátran kimondhatjuk, hogy igazi luxus tapéta. Feltétlen meg kell jegyezni, hogy kézműves termékről van szó, mert két azonos tapéta ebből a tipusból nem létezik a földön.

 

Tapéták,  effekt fólia tapéta és a fém tapéta

A zenében és a divatban a glam rock egy fontos kifejezés. Az elegáns, divatos és elbűvölő, valamint a lezser érintés keveréke a falon megjelenő tapéta minták.  Erre a célra a fóliák vagy a fém tapéta ajánlott. A hatás tapéták fólia cellulózból, PET-ből vagy kemény PVC-ből állnak és hatásfestékekkel, színes pigmentekkel készülnek. Ez a 3D, szivárvány, hologram effektusokat eredményez és ezer tükörkép irizáló látványa válik lehetségessé.

A vékonyan hengerelt alumínium az alapanyaga a fém tapétáknak, melyek lenyűgöző felületet kapnak a színezett mázakon, oxidációval, maratással és dombornyomással. Ezek a rendkívüli tapéták különböző fémfelületeket pl: az arany, acél, réz, bronz élet érzést mutatnak a remek mintákkal, trendi színekkel kombinálva.

Akik kedvelik a ragyogást a szobában, örömmel fogják élvezni a kínált hatást és a fém tapétát.

 

 

Marburg tapétáinkat itt tekintheti meg!

 

Rendelje meg a tapéta mintákat és tapasztalja meg az extra vagányságot

Glamour egy olyan érzés, amely beállít az életünkbe vagy nem. Tapétáink magas színvonalúak és megpróbálják bemutatni a tapétákat hitelesnek. A csodálatos tapétákat csak különféle részletek révén lehet megtapasztalni. Kérjük tapintsa meg a katalógusainkban levő tapéta mintákat az anyagi valóságukban és hozzon jó döntéseket. A hatások, a textúrák, a csillogás ami a legjobban befolyásolhatja a néző szemét. Ezért kínáljuk a tapéta mintáinkat a kedves vásárlóink számára. Keresse fel az üzleteinket és válogasson kedvére. Ne feledje, hogy „MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK”

A tapétázással kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.

„MINDENÜNK A TAPÉTA”