Geometriai mintás tapéták az óvodákban

 

A legfiatalabb korosztály is kapcsolatba kerül a geometrikus formákkal, amikor első tornyaikat, négyzetes fakockákat, téglamintákat vagy háromszögekkel építkeznek.

Az iskolában folytatódik a geometria ismeretek megszerzése. A boldog gyermek design izgalmas felfedezése és a szellemi rejtvények fokozzák a geometriai tapéta minták szeretetét, csodálatos változatos formákkal.

A tapétázott fal csillogó csíkjai, színes körei, háromszögek vagy négyzetek, mindig újak és különböző színekben és formákban kerülnek kialakításra. Ezek sok lehetőséget kínálnak a  gyereknek értelmi képességeinek a fejlesztéséhez.

Ha geometriai mintázatot szeretne rendelni, különböző minőségű felületi anyagokat választhat ki, amelyek jelentősen befolyásolják a tapéta kialakítását.  Csillogó üveggyöngyök, mosható vinyl tapéta, háromdimenziós lenyűgöző hatású fólia, fémfólia remek ragyogással. Természetes anyagok is rendelkezésre állnak mint a vlies (gyapjúrotos) természetes anyagú geometriai mintás tapéta.

A tervezett tapéták hordozóanyagai növényi rostból vagy papírból készülnek. A könnyű kivitelezés és kitűnő tulajdonságok garantálják a legnagyobb örömet a csodálatos, formázott geometriai tapéta mintázatban.

 

 

Ha geometrikus tapétával kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig.
Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft. „MINDENÜNK A TAPÉTA”