Keverjük össze a skandináv, svéd metallic second edition-t a jó tapétákért

A Decorama tapéták széles körű gyűjteménye, amely tapétákat tartalmaz az otthon minden szobája számára. A gyűjteményben új kedvenceket talál, amelyek megfelelnek a saját stílusának és csodálatosan hívogató légkört teremtenek otthonában. A tapéta kollekció piros szála modern skandináv stílusú, de virágos szőlő leveleit, durva tégla háttérképeket, mintákat és elegáns retro-t tartalmaz. Válasszon mintás tapétát, egyszínű opciót lágy matt árnyalatokban vagy gyönyörűen patinás kő vagy textilszerű felületet. A színskála tartalmaz mindent a fényről, a gyöngyházfényről a színekig és a sötét árnyalatokig.

Minden háttérkép, tapéta kopásálló EasyUp, vlies anyagból készül, amely könnyen tapétázható. A végeredmény szép sima lesz, látható varratok nélkül.

A 9307 cikkszám egy modern, világos tapéta, grafikus és kissé játékos levélmintával a világos háttér előtt. Három színbeállítás lehetséges ugyanahhoz a mintához. Itt a levelek zöld, szürke és bézs színűek, világos bézs háttérrel. Ez a divatos tapéta hálószobákba, nappaliba, konyhába és folyosóra irodába, szállodába alkalmas. Nagyon gazdaságos, olcsó tapéta!

termékinformációk:

Tekercs hossza (m)
11.2 m

Szélesség (m)
0,53m

Szerelés módja:
Ragasztás a falra

A tapéta illesztés mérete:  (cm)
26.5

fényállóság:
Nagyon jó fényállóság

A mosás és a dörzsölés időtartama:
mosható

A környezetvédelmi címkézés / besorolását beltéri klíma
M1

A háttérkép eltávolítása:
A bevonatot, tapétát nedvesítéssel távolítják el.