Különleges tengeri tapéta minta - HAMAROSAN!

Az Engblad & Co megjelenteti a Miramar limitált kiadású színváltozatát

Május végén, az Engblad & Co tapétamárka forgalomba hozta a népszerű „Miramar” minta új, limitált különkiadású változatát, „Ocean Blue” színben. Ez a minta a „Lounge Luxe” tapétakatalógusban található meg eredetileg, amely 2018 januárjában jelent meg, majd gyorsan az egyik legnépszerűbb tapétává vált a kollekcióból, így a márka úgy döntött, hogy még egy új, exklúzív színváltozatot is létrehoz.

„A közkedvelt minták esetében sokszor kialakul az a helyzet, hogy a vásárlók többféle színváltozatra is igényt tartanának, ám most igazán sokszor kérték és keresték a Miramar minta szürkés-kékes árnyalatát, ezért úgy döntöttünk megvalósítjuk a kérést.”- nyilatkozta Madeleine Sidemo, az Engblad vezető tervezője. Az új szín május végétől vált elérhetővé.

Engblad & Co launches Miramar in new Limited Edition Color

In late May, Studio Engblad launches a new Limited Edition color of the Miramar pattern in Ocean Blue. The Miramar pattern is part of the Lounge Luxe collection, launched as late as January. Miramar is one of the most loved patterns in the collection, and it was obvious for Studio Engblad to create a new exclusive color.

- Patterns that are loved can not be found in too many color settings, and at the moment we see great demand for this type of gray-blue color, says Madeleine Sidemo, senior designer at Studio Engblad. Miramar is available in store from the end of May.