Luxus tapétákat - élvezze a legjobban

A luxus tapétákat számos funkció határozza meg. A luxus manapság mindenki számára nagyon egyedi, állhathat anyagi tulajdonságokon, vagy fedezheti a különleges immateriális igényeket és vágyakat.

A fényűző tapéták arany, ezüst színűek, gyöngyfényűek és lehetnek csillogó kövekkel.  Anyagok, minták, motívumok, szerkezetek, extrák és kiemelkedő funkcionális tulajdonságok jellemzik a luxus tapétákat az exkluzív luxus TAPÉTA KATALÓGUSBAN.

 

A luxus fogalmáról

A luxus kifejezés latinból fordítva: "buja termékenység". Minden az anyagi luxusra utal. A luxust a gazdagsággal, hatalommal és pompával hasonlítják össze. A luxuscikkeket gyakran státuszszimbólumnak tekintik. 

A tapétaüzletünkben megrendelheti a Versace álmodozó luxus tapétáit.

A luxus imázsának változása a társadalomban egyre inkább megváltozik és ez olyan dekorációs elemekben is megfigyelhető, mint például a magán-, üzleti vagy nyilvános terekben a luxus tapéta.  Az idő, az egészség, a jó közérzet, a kikapcsolódás, az álomvilágból való elmenekülés, a találkozás önmagával, a vitalitás és az energia valódi luxus tényezővé váltak a mai hektikus és teljesítményorientált világban, amelyek már nem állnak rendelkezésre.

 

A luxus tapéták nem csupán anyagi luxus elemek

A luxus tapéták számos érdekes szempontot állítanak fel.  Elbűvölő, nemes és jó minőségű tapétafelületekkel mutatják be magukat, megfelelnek a magas funkcionális előírásoknak. A mintákkal, motívumokkal, struktúrákkal és effektusokkal olyan új világdivatot nyitnak meg, amelyek megkönnyítik a tervezéskor a tapéta anyagi luxusának és az immateriális luxus faktorokkal való kényeztetést:

Mi lehet szebb, ha aludni szeretnénk, mint egy királynő vagy király egy hosszú nap után egy hálószobában, a fenséges luxus tapétával?

Fürdés a mesék keleti 1001 éjszaka paradicsomában - díszítő mintákkal díszített luxus tapéták és arany nem szőtt vlies tapéták teljesítik ezt az álmot.

Étkezzen úgy, mint Isten Franciaországban, Angliában, Rodoszban vagy a Karib-térségben, és az étkező luxus tapétáival szolgáljon, amelyek nem csak az étvágyat serkentik, hanem erősítik a társaságot és az extravagáns életmódot is.

 

Üdvözölje vendégeit, a folyosón egy elbűvölő, de robusztus luxusdesign tapétával és felejthetetlen első benyomást kelthet.

Számtalan példa, amelyek szinte minden helyiséget kitölthetnek az exkluzív fényekkel, szem előtt tartva a luxus tapétákat. De hagyja, hogy elkábítsa magát a tapéta-újdonságok és a klasszikus dizájn szépségek ihlette, amelyek a luxus tapétákat más és különleges környezetbe helyezik. Még az egyedi szerkezetű és felületű szokatlan mintás tapéta is luxus tapétává válik. Kényeztesse magát a legjobban - Ez a szlogen kifejezetten a személyes luxusra utal, és ezt egyszerűen nem lehet általánosítani.