Mr.Perswall poszterek és foto tapéták

Mennyire széles a Mr Perswall foto tapéta?

A gyártási szélessége 45 cm széles. Ha megvizsgáljuk például a MR.PERSWALL Cikkszám: P140601-4 foto tapétát akkor megállapítható, hogy a P140601 után egy 4-es szám következik.

Cikkszám: P140601-4
Gyártó: Mr Perswall
Katalógus: Fashion
Méret: 1,80 m x 2,65 m
Hordozó: vlies
Ajánlott ragasztó: Metylan Direct
Illesztés (cm): 0 cm.

Ez azt jelenti, hogy 4 darab 45,0cm széles csíkból áll a foto tapéta. Ebből adódóan a poszter szélessége 1,80 m lesz. Az alábbi példával illusztráljuk a poszterekre jellemző műszaki adatokat . Ha kötőjel után a szám változik, akkor a megadott számot megszorozzuk a 45 cm szélességgel és megkapjuk a foto tapétánk szélességét. A vízszintes mérethez mindig tartozik egy függőleges méret is.

  

 

 

A poszter, foto tapéta minősége garantált?

Természetesen! A gyár fontosnak tartja, hogy digitálisan nyomtatott tapétaik kiváló minőségűek legyenek, mivel a gyártási folyamat a lehető legmagasabb minőséget biztosítja és megfelel az összes környezetvédelmi és biztonsági előírásnak.

Minőségbiztosítási folyamat részeként a Mr Perswall  EU tanúsítvánnyal rendelkezik az EN 15102: 2007 certifikátnak megfelelő CE-jelöléssel, ami azt jelenti, hogy termelési folyamataink megfelelnek az Európai Uniónak a formaldehid, nehézfémek és egyéb veszélyes anyagok kibocsátására vonatkozó irányelvének.

Hol gyártják a Mr Perswal posztereket és foto tapétákat?

Minden tapétát a svédországi Boras gyár irányítása alatt gyártanak, amely négy gyárat fog össze. A Mr Perswal Londonban készül.

Milyen anyagú a nyomtatott foto tapéta és poszter?

Poszterünk könnyű tapéta, ami azt jelenti, hogy  nem szőtt vlies anyagokra nyomtatják őket.  Ez ugyanaz a poszter mint az EasyUp vagy a Non Woven. Svédországban és Angliában használják ezt anyag megnevezést.

Nem szőtt? Ez a tapéta növényi rostból készül,  hozzáadott textilszálakkal, hogy a tapéta erős, mérettartóan stabil és könnyen lehúzható legyen a falról.

Tűzbiztonság Európában B-s1.d0, USA osztály, ASTM E84.

Milyen poszterei és foto tapétái vannak a Mr Perswallnak?

A legtöbb alkalmazáshoz a tapéták széles választékát kínáljuka falakhoz, a mennyezethez és az ajtók díszítésére.

A katalógusokban szereplő minták és formatervek a teljes választékot lefedik a fényképekről és az illusztrációkról, a különlegesen tervezett tapéta mintákra.

 

Mr Perswall teljes poszter tapéta választékunkat itt tudja megtekinteni, kattintson ide!

 

Milyen tervezők dolgoznak a Mr.Perswall-al?

Szinte mindegyikük  Hasselblad-díjas és a helyi amatőr fényképészekkel is dolgozik. Teljes skálán mozog az alkotó művészek sora.

A legjobb tervezők azok a művészek akiknek van történetük. Ők lehetnek festőművészek, híres és neves grafikusok, mint például Paul Smith, Vivienne Westwood, Tricia Guild és Hanna Werning designer. A  buszmegálló és utcai fal graffiti művészek vagy akár Ön is. Mindegyikünkben él egy Picasso, csak a felszínre kell hozni az alkotás szeretetét.

Milyen tapéta ragasztót kell használni?

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk a nem szött  vlies tapétákhoz a bevált Metylan Direkt tapéta ragasztót.

Hogyan tapétázzam a szobámat?

A vlies tapéták amit még hívnak  Easy-up vagy Nov Woven tapétának is, nagyon egyszerűen tapétázhatók. A tapétaüzletünkben található ragasztás technikai utasításban szereplő információkon kívül részletes szakmai tájékoztatást adunk. Fontos megjegyezni, hogy először a falat mélyalapozóval le kell kenni a doboz oldalán levő keverési utasításnak megfelelően azért, hogy a falakban levő hajszálcsövek telítődjenek alapozóval. Ezt követően meg kell várni, hogy az alapozó ragasztója megkössön a repedésekben. Alapozás után újra a falat kell kenni ragasztóval a doboz oldalán levő víz és szárazanyag keverési utasításnak megfelelő konzisztencia érdekében. Amikor ez befejeződik akkor a száraz posztert a falra helyezzük minta illesztéssel és átfedés mentesen, a ragasztóval megkent falra.

Hogyan alkalmazzuk a különböző mintájú tapétákat?

A legegyszerűbb módja annak, hogy jó eredményeket érjünk el, ha a falakon  a domináns mintás poszter tapétához harmonikus színű tapéta környezetet biztosítunk.

 

Tapétázás Mr.Perswall-al

A művészek által létrehozott  alkotások nagyon könnyen elhelyezhetők a falakra. Ez azért van, mert ez a foto tapétánk nem szőtt  vlies anyagból készült és ezeket könnyű posztereknek hívják.

Mi az egyszerű poszter, foto tapéta? Egyszerűen elmondható, hogy ezek olyan méretű, stabil poszterek , foto tapéták, amelyeket a lehető legegyszerűbb módon ragaszthatók a lakás négy falára.  A tapéta ragasztót egyenesen a falra kell felvinni, majd illeszteni a mintához, hosszában pontosan össze dolgozni.

A nem szőtt tapéta jellemzőit a vlies tapétán lévő textilszálak határozzák meg. A textilszálak könnyűvé teszik a tapéták csíkjait, és olyan erősek lesznek mint a pénzek bankjegyei. Ugyanabból a nem szövött anyagból készülnek, a gyapot hosszúszálú cellulózából, mint a magyar papír pénz.

A szálaknak köszönhetően a tapéta lehetővé teszi a nedvesség áthaladását és a falak lélegzését. Ez azt jelenti, hogy minden olyan nedves folt, amelyet a tapéta ragasztásakor lát, egy nap elteltével eltűnik, amint a tapéta felső rétege megszáradt.

Még mindig nem találta a választ a kérdésére?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető Hajlék-2000 Kft.

„MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK”