Rasch Maximum XVI.

RASCH MAXIMUM XVI a kiváló minőségű TAPÉTA falburkolatok márkája a világ minden táján.  Különböző anyagminőségek széles választékából állnak, amelyek egyedi megjelenést és varázst kölcsönöznek a tapétázott falaknak A termeléshez olyan ökológiai vlies tapéta anyagokat használnak, amelyek megfelelnek a minőségi tanúsítványoknak.

A RASCH, mint gyártó és tervező, nemzetközileg elismert márkát kínál, belső stílusokat, dekorációs effektusokat kínál. Az időtlenül elegáns minták egyedi hangulatot teremtenek.

Az összes RASCH tapéta háttérképet RAL minőségi jelöléssel jeleníti meg, és független Tudományos Intézet rendszeresen ellenőrzi.

A tapéta katalógus ajánlata tartalmazza a tapéta faldekorációkat, háttérképeket a Rasch tapéta kollekcióból. Ha érdekli a tapéta falburkolatok hiánya az oldalon, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

A Maximum XVI tapéta háttérkép a Maximum híres tapéták kezdete. Mindegyik album a maga módján jó, Ez a gyűjtemény ugyanakkor gyengédséget és modern megjelenést és stílust jelent egy előadásban.  Legfeljebb XVI vinil felületű, nem szőtt vlies hátlapon készül, gyártási mérete: 1,06 x 10,00 m.

A nemszőtt vlies tapéta   rostos cellulózból készül, így a tapéta rugalmas, tartós és a ragasztáskor csak a falakat ragasztóval kell bekenni, nem a tapétát. A tapéta száraz tapadása miatt az ilyen típusú burkolóanyag népszerű a vásárlók körében. A nem szőtt tapéta, vlies háttérképnek számos kiváló tulajdonsága van. Ragasztója: Metylan direkt

  • RASCH MAXIMUM XVI tapéta, háttérkép elnémítja a zajt a szobában

  • szagtalanok és antiallergének

  • lefedik a falon található repedéseket és szabálytalanságokat

  • új megjelenést hoz a helyiségbe

  • égésgátló anyagokat tartalmaznak

  • olcsóbb, mint a festés!

Itt találhatók a virágdíszek, absztrakciós rajzok, olajfestményre emlékeztető tapéta háttérképek, damasztminták, egyszerű színek.

Az interaktív falra alkalmazható opciók mindegyike segít eldönteni, hogy melyik mintázatot vagy háttérképet adja a szobájához, irodájához, vendéglőjéhez, étterméhez, hoteléhez. 

Üzletünkben és web áruházunkban mindenféle ízlésnek és színnek megfelelő tapéta háttérképeket találhat a minőségi termékek hatalmas választékából. Örömmel várjuk Önt.

Boldog, elégedett tapéta vásárlást itt!!!