Szófia designer a Dahlia kertje a festés helyett, a Tapétázott falakon

Sofia Vusir Jansson skandináv tapéta designer a falait gyönyörű, kézzel festett Dahlia Garden Svéd Boras tapétákkal, háttérképpel díszítette. Itt leírja, miért választja a tapéta háttérképet a festés helyett és mit gondol a mintás tapéta kiválasztásakor. Tehát merítsen ihletet Szófia virágos tapéta világából!

Miért választja a tapétát, háttérképet a falra, a festés helyett?
„Számomra a tapéta, a színek, a tapéta minták, mint történeteket ragyognak a fejemben. Olyan, mintha a szobát a saját világában öltöztetem mintha sokkal több lenne rajta, mint egy festett fal. A tapéta, háttérkép határozottan ad egy új dimenziót. Itt természetesen a mintás tapétáról beszélek! A tapétában a legkáprázatosabb az, hogy azonnal beállítja az érzelmi hangot is.  Amint felrakta a tapétát, a szoba késznek érzi magát.  Ez egy érzelmi luxus, amelyet a tapéták, háttérképek adnak.”
 
Hogyan hozza létre saját stílusát otthonában?
„Mindig azt fogom állítani, hogy egy otthonnak tükröznie kell az ott élő embereket, mit szeretnek csinálni és benne élnek, ahelyett, hogy egy kifejezett stílusúak lennének. Úgy értem, ha valaki körül veszi magát olyan dolgokkal, amelyek igazán szeretnek, akkor - bármilyen okból is - végül minden jól fog végződni. Összeolvad, ahogy az egészet képzelem. Otthonunk egy boldog keverék a dolgokból, amelyek mindannyiunknak tetszik, mindannyian ott élünk.  Vannak színek, minták, a régi és az új keveréke, valamint a stílusok összecsapása és ez érzés szobáról szobára változik. De a végén mindig kedves és otthonos és mindenekelőtt otthonunk. Szóval hogyan szerezheti meg valaki ezt a saját otthonában? Talán azáltal, hogy nem sok figyelmet fordít másokra...”
 
Mi volt a Dahlia Garden mintája, amely vonzott önnek?
„A színek és a tapéta mintázat lágysága, és az, hogy nincs sok ellentéte. Azt is nagyon szeretem, hogy könnyű. A szoba, amelyben tapétázunk, egy hatalmas és nagyon könnyű hely és meg akartam tartani ezt a légiességet. Amikor feltettük a falakra, rájöttem, hogy a tapéta nagyon szép és jót választottunk!”

Dahlia kert tapéta
A Dahlia Garden tapéta, háttérkép három színben kapható.   Sophia enyhe, tompa színűre rozsdás, zöld és halványsárga színben, hideg bézs alapon vásárolható!
 TEKINTSE MEG A FALSTERBO III TAPÉTA KOLLEKCIÓNKAT ÜZLETEINKBEN ÉS WEB ÁRUHÁZUNKBAN