TAPÉTA SZÍNE ÉS MINTÁJA, A SZOBA EGYÉNISÉGE

 

Tapéta szín. Tapéta minta, Tapéta harmónia és a Tapéta színek a kellemes, hangulatos szobáink elmaradhatatlan része mindennapi életünknek.

A tartózkodásunk a helyiségek belső terében történik ahol átéljük mindennajaink érzelmeit, idegességeit, örömeit és a falak kellő közelségben vannak. Nagyon fontos, hogy a szoba ezért barátságos és hangulatos légkörrel rendelkezzen. A szoba hangulatát elsősorban a falak kialakítása befolyásolja. A kiválasztott bútorok meghatározzák az összképet és felhasználhatók a konkrét életérzés kiemelésére és rávilágít a tapétázott falak színének, harmóniájának a nagyszerűségére. A tapéta színek képesek az érzelmeket a világra hozni melyeket a belső építészetben és a design tapéták világában használják őket. Tapéták a színek, a minták és harmónia összhangja, a szoba falainak modern tartozékai.

A Tapéta színek szelektív használata

A tapéta színek számtalan színcsaládot tartalmaznak, amelyek több fő színben és számtalan árnyalatban jelennek meg. A több szín vegyítése, keverése, változatos és egyedi élményeket hoz létre. A harmonikus tapéta választás elérése érdekében célszerű figyelembe venni a színeket. A meleg színek közül a vörös, narancssárga, a sárga színek serkentő hatással rendelkeznek és hangulatos szoba környezetet teremtenek. A kék tapéta minta szín olyan amely hidegnek látszik, azonban ideális a munkahelyek és a hálószobák számára. A kék szín nyugtató és pihentető hatású is lehet. A világos színek ideálisak kis területekre, mivel vizuálisan nagyítják és kedvessé teszik a belső tereket. Az erős színeket korlátozottan használjuk mivel depresszióra hajlamosítanak és lehangoló hatásúak lehetnek.

Harmónia kialakítása a lágy tapéta színek használatával

A zöld tapéta szín harmónia és nyugtató hatású, ami ideális a hálószobák számára. A lágy formák a természetes anyagokkal és élénk színekkel otthonosak és funkcionálisak a szobák falán. A zöld növények, a különböző zöld árnyalatú tapétákkal, foto tapétákkal, poszterekkel, valamint a természetes anyagok használatával harmonikus szobát teremtenek finom hatásokkal. A narancssárga szín minden szobában, irodában, iskolában, termelés területein élinkít és meleg légkört biztosít. Munkahelyen, vendéglőben a narancs tapéta minta színe ösztönözheti és élénkíti az érzelmeket és a fogyasztást.

Tapétázási tanácsadó:
Mészáros Árpád ügyvezető
Telefon: +361 788 5095
H-P: 09.00-18.00-ig