Ulf Moritz Tapéta

 

Marburg & Ulf Moritz - a sikeres együttműködés, kapható az üzletünkben

A képzett textiltervező, Ulf Moritz és a neves Marburg tapétagyár 2000 óta működnek együtt. Azóta számos tapétakatalógust hoztak a piacra és mindig trendkapcsolatos impulzusokat állítottak fel. Az IMAGINATION, a SCALA, a WALL COUTOURE és a CLASSICS volt az első, amelyet a népszerű PEARL kollekció követ. Időközben a SIGNATURE, a hatodik kollekció jelent meg a piacon, amelyet természetesen meg lehet vásárolni i az erős TAPETAUZLET.ORG tapétaüzletben is

Ha szereti az exkluzív designertapétákat , akkor szeretni fogja Ulf Moritz tapétáit!  Háttérképének alkotása valóban valami különleges, mert mind a kivitele, mind a minősége mindenütt meggyőző. A kiváló minőségű nem szőtt, vlies tapéták háttérképek a több díjnyertes tervező félreérthetetlen stílusát hordozzák, amely a Bauhaus és az 1960-as évek hatásait tükrözi.  Az Ulf Moritz és Marburg tapétái időtlenek és klasszikusak, elegánsak, tiszták és magas színvonalúak.  Szó szerint a falon fészkelnek és egyszerű dúsításukkal hatnak a bent tartózkodókra.  Ez egy valójában lehetetlen kombináció, amelyet Ulf Moritz jól tud létrehozni és alkalmazni.

 

Az Ulf Moritz tapétái ötvözik az egyszerűséget és az átláthatóságot, az anyagminőséget és a könnyű exkluzív, luxus életérzést

Ő kombinálja a nyugodt formákat, mint motívumokat, feltűnően finomított felületekkel. Ehhez rendkívüli anyagokra támaszkodik. Fényes fémszálak, csillogó selyem, csillogó üveggyöngyök, csillám,pala és bazalt fonal. Az anyagjáték javítja a felületet és az Ulf Moritz tapétát nemcsak optikai, hanem különleges élménnyé teszi.

A különböző szerkezetek és izgalmas plasztikusság lehetővé teszik, hogy a falburkolatokat szinte minden érzékkel élvezzük. Ugyanakkor élményt adnak a helyiségeknek, mert a falikarok térbeli és műanyag hatása a fénytől függően változik. Akár napsugarak, akár szobavilágítás, akár matt, mint a velúr, vagy fényes, mint a damaszk - az Ulf Moritz tapéták szeretnek a fénnyel játszani.

Gyűjteményei lágy, kifejező színeket, például smaragd, azúrkék, rubin, réz, vérvörös és borostyán efektet kínálnak, valamint érzéki mintákat kínálnak barokk és rokoko stílusban. A kialakítástól függően lehet avantgárd, konkrét, arany levél megjelenésű, szigorúan grafikus vagy irizáló szivárványszínű is. Pontok körök és pöttyök láthatók az Ulf Moritz tapétán, valamint ráncos tapéta minták. A marburg  crush tapéták melyek jelenleg különösen népszerűek és a tervező új kollekciójában is megvásárolhatók.

 

Az Ulf Moritz tapéták elegáns megjelenést mutatnak a falon

Ulf Moritz ipari textiltervezést tanult Krefeldben. Manapság szabadúszó designerként dolgozik Amszterdamban, ahol tapétákat, textilgyűjteményeket, bútorokat, kiállítási standokat és vállalati identitást tervez. Terveit világszerte híres múzeumokban mutatják be. Az "Architektur und Wohnen" magazin " Év Tervezője 2003 " -nak nevezte el, és a londoni "Királyi Művészeti Társaság" címmel kapta a "Royal Designer for Industry" címet.

Az Ulf Moritz tapétái olyan szokatlan minták külölegességét kínálják, amelyek egyedi környezetet teremtenek, különösen a nappaliban, irodába, hotelben üzletben, bemutató teremben étteremben. Az értékes anyagok, a meleg színek és a kiváló minőségű kivitelezés miatt a nem szőtt vlies tapéta érdemes befektetés, amely természetesen nem túl olcsó. Mivel a falburkolatok tartósak, könnyen feldolgozható tapéták nem szőtt háttérrel, a vásárlása gyorsan megtérül. A beillesztett falra telepítve a tapéta gyorsan válik a fali formatervezés legfontosabb pontjai közé - egyértelmű vásárlási ajánlás!

 

 

M59724 Ulf Moritz Signature Marburg tapéta, nem szőtt vlies tapéta

Tulajdonságok

Színkategória: Fehér - fekete, antracit

Kedves tapéta minták: Grafika és geometria

Nem szőtt, vlies tapéta

Hordozóanyag: gyapjú rostos tapéta anyag

Tekercs méret: 10,05 x 1,06 méter