Versace tapéta – a luxus kísértete

A Versace tapéták megnövelik a helyet, a kifinomultságot, varázslatos hangulatot és látványos dolgokat produkálnak, ami jellemző a Gianni Versace márka alapítójához. A modern és a klasszikus tapéta minták lenyűgöző módon kombinálódnak, ezért a Versace mintát tapétaként nem lehet egy adott stílusra meghatározni.

Különlegessége a klasszicizmusnak, a reneszánsznak és a barokknak, amely a modern és a vadon élő és lüktető elemeket kombinálja a tapétákon és annak a formatervezésében. Nem meglepő, hogy a Donatella Versace kreatív vezetője a mai napig a divat, maradt.

 

Versace tapéták - Haute couture a falakhoz

 

A Versace Home kollekcióból származó termékek, beleértve a tapétákat is, végtelen  karizmatikusan jelenek meg a  szobákban.

Stílusos és klasszikus, néha provokatív, néha kecses,  kiváló minőségű anyagok és pontos megmunkálás, káprázatos kifinomult színek és történelmi stíluselemek eklektikus keveredése.  A Versace tapéták jobban megérzik ezt a különleges életérzést mint más falburkoló rendszerek.

A Versace dizájner tapéták a saját mintájukkal, színes életérzésükkel fejezik ki magukat. A szobák csodálatos keretként jelennek meg és különlegesen funkcionálisak. Ez a tulajdonságuk széles kőrben alkalmazhatóvá teszi őket a belső terekben. Szippantsa be a tiszta luxusát és engedje meg, hogy a Versace tapéta elcsábítsa a fenséges és modern szépségével.

Versace tapéta az ínyenceknek és felfedezőknek

A Versace luxus, csillogás, szexuális felfedezés, amely magában hordozza a merész és kifinomult művészeti alkotásokat. Az olasz  dizájner tervező márka híres arca a Gianni Versace valóságos divat legendává vált. 1978-ban alapította a luxuscikkek vállalkozását a Donatella Versace kreatív igazgatója , melyet az 1997-es tragikus halála sem halványított el. A tapéta kategóriába tartozó Versace termékek védjegye a stilizált Medusa fej.

 

Provokatív megjelenés, érzéki csábítás, antik és történelmi minták jellemzik a munkáit. A sokoldalúság, amellyel a Versace sikeresen létrehozott egy tapéta stílus rendszert. Ezek a színek jellemzik a Versace tapéta márkát a mai napig.

Szépség és dekadencia, nagyszerű színház és első osztályú előadás. Mindezek a megnyilvánulások a Versace tapétát az egekbe emelték.

Versace tapéták mintája az idő és stílusok sokfélesége

Barokk minták, csíkos minták, virágminták a jellemzőek.  A Versace tapéta ebbe a három kategóriába sorolható. A bizánci, a római és az ókori görög, a keleti és az egzotikus hatások, a neobarokkal, a rokokóval, és az avantgarde-val igazi keveredés. Megjelenik az Op Art, a Rock'n'Roll is a  Versace tapétákon. Ezért minden Versace tapéta létrehoz egy teljesen új stílust, amely sok húros hangszerként játszik a szobáink falán..

A Versace Design és a Versace tapéták nem akarják elkötelezni magukat, és szabadok maradnak az életérzésünkben. Egyes stílusokhoz és művészeti irányokhoz jobban vonzódnak, és kifejező módjuk ezekhez kapcsolódnak. Bátran megállapíthatjuk, hogy a klasszikusról a modernig nagy lépésekben halad. A háttérképben kínált Versace tapéták jól összekapcsolhatók egymással, mert a különböző Versace tapéta minták nagyon jól összeillenek. Ezek a design elemek meghatározzák a Versace tapéta szellemiségét. 

 

 

 

Olasz Palazzo hangulat a Versace tapétán

Olaszország híres a nagy művészek neveiről, amelyek a luxus és a kizárólagosság miatt társulnak hozzá. Gondoljunk az autókra, órákra, cipőkre, bőrárukra, ruhákra vagy a bútorokra. A Versace tapéta ihletői Milánóban, Velencében, Firenzében vagy Rómában levő reneszánsz paloták és kastélyok. A Versace Home tapéták saját álma, a saját modern Versace palotáiról szólnak.

Különleges életérzés

A Versace dizájn tapéták nagyszerű megjelenése a mintákon, a felületi struktúrákon keresztül a színek és az érzelmi hatások miatt keletkezik. Finom nyomatok, matt és csillogó minták és színek. Az alapszínek az egyes textil felületű textúrán, műanyag hatást hoznak létre. A szemét gyönyörködtető néző érezheti a Versace tapéta gazdagságát. Versace tapéta minta meghívja Önt, hogy megérintse az érzelmeit.  A kiválasztott színek az arany, ezüst, bronz, királykék, bordó, krémes gyöngyszemek vagy a fekete szimbolizáló értéket jelentenek, melyekből díszes színek jönnek létre. Ezek kifejezik a  jólétet, nemességet és hatalmat képviselnek.

 

  

Állja a versenyt, a rugalmas anyagoknak köszönhetően

Sok előnyünk van a Versace tapétáknak, mivel ezek nem csak optikai megjelenéseket, hanem konstruktív és kézzel fogható valóságot is jelentenek. A vinyl felületű vlies tapéta minden szobához illik. Ezekből adódóan  a fürdőszobába, a konyhába, bárokba, éttermekbe, hotelekbe, kastélyokba kiválóan beépíthetők a Versace designer tapéták.

A Versace vinyl tapéta különböző felületi textúrákkal mosható, tűzgátló, jó fény állóságú és szárazon lehúzható. A vllies tapéta vinil bevonatú felület, kiváló mechanikai ellenállást és nedvességállóságot biztosít, kiváló épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik. A falon található kisebb repedések eltűntethetők  a Versace vlies tapétával. A vlies hordozó anyaga, a tapéta háta, nagy stabilitást biztosít. Nem nyúlik és nem zsugorodik.

 

Versace tapéták, a magán és az üzleti életben

A kiváló Versace tapétákkal a családi nappalit vagy az üzleti és kereskedelmi helyeket lehet stílusosan tapétázni. Az ügyes  kivitelezés felhívja a figyelmet a kiváló minőségű és díszes termékek bemutatására. Kiemeli a termék ajánlatát a csodálatos megjelenésével. A szállodai és éttermi helyeken a design tapéták valódi Versace palazzo hangulatot teremtenek, amely hosszú ideig hatásuk alatt taartják a látogatókat és a vendégeket.

Segítünk a Versace tapéták kiválasztásában és megrendelésében. Háromféle, teljes Versace katalógus kínálattal rendelkezünk. 

Versace I tapétakatalógus

Versace II tapétakatalógus

Versace III tapétakatalógus

Versace tapéták webáruházunkban

 

Ne feledje, hogy „MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK!"

 

Tapétázási tanácsadó:

Mészáros Árpád ügyvezető
Hajlék-2000 Kft.
Telefon: +361 788 5095
+3630 9578 738