Vásároljon mosható tapétát az életének megkönnyítése érdekében

A mosható tapétákat különleges tulajdonságok jellemzik. Amint a kifejezés sugallja, a hagyományos tapétáktól eltérően moshatók.

Tovább

Tapéták az orvosi gyógyításhoz, kórházakban és terápiás intézményekben

Milyen legyen a recepció, a várakozó és a kezelőszobák fala az orvosoknál, akikben megbízik? Steril fehér diszperzites fal vagy üvegszövet tapéta? Vagy legyen érdekes tapéta a falon ami kellemessé teheti a rendelőt? A tapétázással elérhető a kellemes tartós benyomás, az első megérkezéskor.

Tovább

Miért fontos a tapéta gyártási száma?

A tapéta gyártási száma és színszáma miért fontos a tapétázás során?Amikor a kezébe veszi a tapétát nagyon fontos, hogy a címkén az azonosító számokat értelmezze. Milyen számok ezek és mire valók. Talán a tapéta cikk száma? Vajon miért olyan fontos ez a szám?A tapéta tekercseken van egy cikkszám és van a gyárt

Tovább

A tapétán található szimbólumok

Vegye a tapétát a kezébe. Ezen tapéta címke található olyan információkkal, mint a tapéta cikk és a gyártási szám. Ezen kívül ikonok találhatók a címkén, ami nagyon fontos a tapéták felragasztásához a falakra. Ne ijesszen meg bennünket ezek a számok és szimbólumok, mert mögöttük egy nagyon egyszerű logika van, amelyet szeretnénk megmagyarázni neked.

Tovább

Az Art Deco tapéta, luxus hoteleket, éttermeket és klubokat inspirál

               Az Art Deco tapéta, luxus hoteleket, éttermeket és klubokat inspirál  Az Art Deco stílus reneszánszát éli a 21. századi designban és az építészetben. Ez a belsőépítészeti stílus megtestesíti a bűbájt és a luxust. A fényes fém,  a finom fa, sötét bőr és geometrikus tapéta újrat...

Tovább

Jungle Club tapéták

A Wemyss Jungle Club Wallpaper Collection a dzsungel ragadozóinak bátorságát és erejét veszi fel, amely számos, eklektikus színskálát tartalmazó állati nyomatokat tartalmaz a kortárs otthon számára. Akár egy kifinomult és szemet gyönyörködtető falra, akár egy tervező tapétát keres egy üres falfelületre, a Jungle Club Wallpapers felnyitja a szemét a különleges és izgalmas belsőépítészeti megoldásokhoz.

Tovább

Bemutatkozik a luxus textil tapéta a Nubia 085272 - dísz (kék-szürke)

Nagyon szép, vlies hátú textil tapéta, filigrán díszmintával, kék szürke színben.

Tovább

LA VENEZIANA III tapéta katalógus

A LA VENEZIANA III. tapéta katalógus, tapéta gyűjtemény könnyedén áll összhangban a LA VENEZIANA és a ...

Tovább

IDEA OF ART TAPÉTA KATALÓGUS

...

Tovább

Barokk tapéta

Hozzon létre egy elegáns és fényűző hangulatot, a barokk tapéták segítségévelA barokk tapéta ...

Tovább