Ambrosia tapéták

Tapéták Romantikus, olasz tapéták virágos minták katalógusból

A gyönyörű „Ambrosia” katalógust Cristiana Masi tervezte. A textilhatású tapéták tökéletes harmóniát teremtenek a barokkos, olasz stílusú színek, formák kavalkádjában. A kollekció darabjai gazdag mintáikkal, valamint dombornyomott felületükkel szemet gyönyörködtető és tapintásra is különleges falak kialakítását teszik lehetővé.

Ambrosia tapétakatalógus
A legtöbben azt gondolhatnánk, hogy a barokkos tapétát kedvelők túlnyomórészt az idősebb korosztályból kerülnek ki. A valóság az, hogy egyre több fiatal kedveli ezeket a tapétákat, mindenekelőtt a gazdag formavilág, illetve a mély és hangsúlyos színek miatt. A stílust képviselő tapéták a legtöbb esetben valóban nélkülözhetetlenek az elegáns hangulatú enteriőrök megteremtéséhez. A barokk stílusról elmondható minden előnyös tulajdonság – legyen szó látványosságról, színpadiasságról, illetve részlet gazdag formavilágról – teljesen érvényes a Parato tapétagyár Ambrosia tapétakatalógusára. A Cristiana Masi által tervezett és 2017 elején piacra dobott kollekció valójában több mint „pusztán” egy olaszos–barokkos tapétagyűjtemény. A válogatásban felvonultatott tapétákat ugyanis dombornyomott mintázatokkal varázsolták még egyedibbé. A legtöbb vásárlónak a választása mégsem elsődlegesen utóbbiak miatt esett már eddig sem az Ambrosia tapétáira. Ezeknek a termékeknek ugyanis az olaszos mintázatukon kívül a tapintásuk is jellegzetes. A tökéletes összhatás elérése érdekében Cristiana Masi által tervezett kollekció mindenekelőtt a sárga, a kék, a vörös, a barna és a fehér színeket vonultatja fel a tapétáin.
Ambrosia wallpaper catalouge
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2017. Colours: yellow, blue, white, brown and red. Generes: ramage, damask, stripes. Weaved damasks and ramages give life to a high equilibrium of tints and shapes by confirming always more the Italian design. This product is enriched and made more prestigious by embossing tricks creating a beautiful collection both to see and to touch.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet