Romantikus olasz tapéták a Parato gyár kínálatából. Tervező: Cristiana Masi

Tapéták Theodora olasz tapéta katalógusból

Theodóra római császárnő életérzését varázsolja a szobák, hálószobák falára a 21. században. Kiváló tapéta minőség, klasszikus és modern tapéta elemekkel. Gyönyörű színek és ragyogó tapéta Olaszországból.

Theodora tapétakatalógus
A Theodora tapétakatalógus a kifejezetten díszes olasz stílusú tapétákat felvonultató kollekciók közé tarozik. Ciristina Masi, a Parato tapétagyártó cég megbízásából döntően azok számára tervezte az összeállítást 2015 elején, akik eleganciát sugárzó tapétákkal szeretnék díszíteni lakásuk helyiségeit. Célkitűzéseit annyiban sikerült a közismert designernek felülmúlnia, hogy a katalógusban felvonultatott mély, vöröses, barnás árnyalatoknak köszönhetően a kollekció a vártnál is előkelőbb, illetve elegánsabb hatást kelt. A lakberendezők utóbbiból adódóan ezeket a tapétákat meleg szívvel javasolják klasszikus bútorokhoz. A megjelenített mintázatok döntően díszes, olasz stílusú barokkos motívumokat vonultatnak fel, jóllehet a kollekcióban vannak csíkos és egyszínű tapéták is. Bár a katalógus elsősorban a rózsaszín, a sárga, a kék, a fehér, a barna és a vörös színekkel operál, a halványabb színeikkel egyensúlyt valamint harmóniát teremtenek a szobákban. A Theodora tapétái egyedülállóak abban a tekintetben is, hogy durvább szövethatású tapintásuknak köszönhetően nem csak a látványuk, de a tapintásúak is tekintélyt parancsoló. A szőtt anyagok kedvelőinek ily módon szintén tökéletes választás lehet.
Theodora wallpaper catalogue
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2015. Colours: pink, yellow, blue, white, brown and red. Generes: big flowers, damask, stripes. Weaved damasks and ramages give life to a high equilibrium of tints and shapes by confirming always more the Italian design. This product is enriched and made more prestigious by embossing tricks creating a beautiful collection both to see and to touch.
TapétaCentrum
TapétaCenter
TapétaÜzlet